Czy tak można??!!

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Czy tak można??!!

Postprzez Albik » sobota 22 listopada 2003, 18:49

Witam :!: Mam takie pytanko, 2 Grudnia mam egzamin, i mi dzis gosciu co mnie uczy powiedzial ze jak 1 bedzie mi zle szlo to mi zablokuje egzamin :twisted: Czy on ma takie prawo i czy może mi mówic ile ja mam sobie np jazd dokupic Chyba to jest moja sprawa ile chce sobie dokupić :evil:

Pozdrawiam
Albik

Postprzez Sławek_18 » sobota 22 listopada 2003, 19:38

Nie moze tak zrobic, gdyz zaniosles juz papiery. Ty decydujesz ile wezmiesz dod. godz. On moze tylko zasugerowac. Nigdy nie slyszalem o takich cudach :)
Prawo Jazdy na C uzyskane: 20-10-04
Ilość egzaminów: sztuk 1
Prawo jazdy na B uzyskane: 08-02-02
Ilość egzaminów: sztuk 1
Prawo Jazdy na C-E uzyskane: 23.04.2008
Ilość egzaminów: sztuk 3
Sławek_18

Postprzez leila » niedziela 23 listopada 2003, 00:36

może facet po prostu żartował a ty zrozumiałeś go źle :wink: nie jest chyba na tyle głupi żeby "blokować"-cokolwiek miał na myśli-egzamin na dzień przed..
leila

Postprzez Albik » niedziela 23 listopada 2003, 00:52

Na bank go dobrze zrozumiałem :) Chyba poprostu chce ściągnąc kase ze mnie, ale mu to nie wyjdzie :evil: Jestem ciekaw co mi powie w Poniedzialek :lol: :lol:
Albik

Postprzez Mmeva » niedziela 23 listopada 2003, 01:36

Instruktor może Ci nie wydać dokumentów stwierdzających, że umiesz jeździć na tyle, abyś mógł być dopuszczony do egzaminu, ale z tego, co wiem, to dość rzadkie przypadki (a jesli wtedy miałbys jakieś wątpliwości możesz wziąć kartę z ilością godzin które wyjeździłieś i pójść do innego osk sprawdzic, czy było to uzasadnione). Ale jeśli jestes już zapisany na egzamin, a do zapiasani się potrzebne jest zaśw. o ukonczeniu kursu to juz raczej nic nie mogą Ci zrobić, zaświadczenie podpisane i koniec, a to czy chcesz dodatkowe godziny zalezy tylko od Ciebie.
Mmeva

Postprzez Albik » niedziela 23 listopada 2003, 02:22

No ja sie z tydzien temu na egzamin zapisalem, ehhh co za ludzie, wszedzie kase chcą :twisted: Wielkie Dzięki za pomoc :!: :!: :!: :!: :!: <piwo>
:D
Albik

Powrót do Egzamin na prawo jazdy