Zapominalski

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Zapominalski

Postprzez Syrek » wtorek 19 września 2006, 20:55

Witam, jest to mój 1-szy post na tym forum.
Mam problem jak w temacie: gdzieś mi się zawieruszyła kartka przypominająca datę egzaminu,a pamięć mam do dat słabą :oops: . Pamiętam jedynie godzinę, oraz daty w przybliżeniu (B mam 27 albo 28 września, A - początek października , oba na godz. 12 ). Co zrobić? Czy mogę jechać do WORDu i poprosić o przypomnienie/ wydanie jeszcze jednego przypomnienia? I gdybym po prostu czatował pod wejściem, to wpuściliby mnie po okazaniu samego dowodu? Proszę się nie śmiać, wiem że głupi jestem, ale wypadki chodzą po ludziach.
Pozdrawiam
Syrek

Postprzez Tomek_ » wtorek 19 września 2006, 21:01

Zadzwon i sie zapytaj o termin, myslisz ze sa tam az tak niezorganizowani ze nie wiedza kiedy masz egzamin? Zaswiadczenie nie jest do niczego potrzebne, mozna je sobie w buty wlozyc, zeby byc wyzszym. :D
Kat. B i C za pierwszym podejściem.
Testy na prawo jazdy 2013
Tomek_

Postprzez ella » wtorek 19 września 2006, 21:02

Jedź do WORD i za okazaniem dokumentu podadzą ci datę egzaminu. Telefonicznie takiej informacji mogą nie udzielić tłumacząc się na przykład ochroną danych osobowych.
I gdybym po prostu czatował pod wejściem, to wpuściliby mnie po okazaniu samego dowodu?

A gdzie Ty chcesz czatować?

Jezeli chodzi ci o wejscie do sali na egzamin to ta kartka nie jest Tobie potrzebna tylko dowód/paszport.
ella
Moderator

Postprzez czemu » środa 20 września 2006, 09:01

ella napisał(a):Jedź do WORD i za okazaniem dokumentu podadzą ci datę egzaminu. Telefonicznie takiej informacji mogą nie udzielić tłumacząc się na przykład ochroną danych osobowych.

WORD Katowice o/Tychy pyta o imie, nazwisko, PESEL... i podaje termin.

Podejrzewam, że PESEL jest na tyle unikalny i trudno zdobywalny (o ile sami go komuś nie udostępnimy), że bez problemu uzyska się dane.

A karteczka jest faktycznie niepotrzebna, pamiętać tylko trzeba o dowodzie albo paszporcie.
czemu

Postprzez Małgonia11 » środa 20 września 2006, 17:58

A w Olsztynie karteczka jest potrzebna, żeby ochroniarz wpuścił daną osobę na piętro (tam zawsze zaczynają się egzaminy), ale z tego co wiem, nie ma problemu żeby dostać ją drugi raz u tych miłych Pań umawiających na egzaminy.
28.06.2006 - zdane !
Mój pierwszy samochód - Ford Fiesta
Małgonia11

Postprzez Syrek » środa 20 września 2006, 17:59

Dziękuje bardzo za pomoc :D .
Pozdrawiam
Syrek

Postprzez kgab » piątek 22 września 2006, 21:36

W Łodzi kartka też jest potrzebna, zeby byc wpuszczonym przez ochroniarza na plac manewrowy i do poczekalni.
WORD Łódź
13.08.2006 zdany egzamin :)
kgab

Postprzez invx » sobota 23 września 2006, 21:49

ja zgbilem tez t akarteczke - ale pamietalem date i godzine - zadzwonilem by sie upewnic czy bedzie potrzebna - odpowiedz ze nie :) tylko dokument tozsamosci ze zdjeciem
invx

Powrót do Egzamin na prawo jazdy