Egzaminator wyłączył kamery?

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Egzaminator wyłączył kamery?

Postprzez sina » poniedziałek 11 września 2006, 16:54

Siema

Dzisiaj o 7:30 zdawałem egzamin kat. B w Jastrzębiu i niestety oblałem ... i kieruje to Was jedno pytanie ... tzn.

Jechałem z egzaminatorem na miescie i w pewnym momencie on nacisnoł jakis przycisk na tym monitorku od kamer i obraz znikł (poprpstu minitorek sie wyłączył) ... czy on wyłączył kamery?

wyłączył kamery czy tylko monitorek?

p.s a oblałem w sytuacji kiedy byłem na światłach było czerwone i zielona strzałka w prawo egzaminator kazał mi skręcic w prawo ja skręciłem i powiedział że miałem sie zatrzymać przed sygnalizatorem

pozdro
sina

Postprzez cman » poniedziałek 11 września 2006, 17:11

Pewnie wyłączył tylko LCD.

http://www.prawojazdy.com.pl/forum/view ... 0383#70383
Tu jest wątek o tym.

A co do samej sytuacji, to "powiedział że miałem sie zatrzymać przed sygnalizatorem" - zatrzymałeś się? Jeśli nie, tzn. jeśli koła nie przestały się całkowicie kręcić to był to błąd, nie masz się po co odwoływać.
cman

Postprzez bejo » czwartek 14 września 2006, 12:36

proste ze oblales, jesli bylo czerwone swiatlo i zielona strzalka to powinienes zatrzymacsie fizycznie przed sygnalizatorem, upewnic sie czy mozesz jechac i wtedy kontynuaowac jazde. popelniles powazny blad, wjechales na skrzyzowanie przy nadawanym sygnale koloru czerwonego ...
Prawko kat. A, B, C, C+E, D, D+E, ADR
bejo

Powrót do Egzamin na prawo jazdy