SKIERNIEWICE

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

SKIERNIEWICE

Postprzez majlo » środa 09 sierpnia 2006, 11:50

Witam:) 24 sierpnia mam egzamin w Skierniewicach... Czy moglibyscie mi dac jakies rady co do trasy egzaminacyjnej??Czy jest duzo uliczek na ktorych jest np ograniczenie do 30, 40?? Albo miejsce gdzie mozna najlatwiej oblac..Sami rozumiecie czasami sa takie skrzyzowania na ktorych egzaminatorzy chetnie oblewaja. Powiedzcie na co mam zwracac szczegolna uwage i czy egzaminatorzy sa podobni do tych z odlewniczej? Jeszcze jedno: tam sa yariski, a ja jeszcze nie siedzialam za kierownica toyoty.czy jest duza roznica miedzy corsa a toyota?? :help: :help: :help: :help: :help: :help: :?: :D
Nie poddam sie:)
majlo

Postprzez saskia » czwartek 10 sierpnia 2006, 19:06

Zdawałam w Skierniewicach w kwietniu, więc minęło już trochę czasu. Wybór trasy zależy w dużym stopniu od egzaminatora. Jeden kazał mi jeździć po zatłoczonych uliczkach ( 1 podejście oblane - nieustąpienie pierwszeństwa pieszemu na pasach), drugi był w porządku, nie kazał mi jeździć po żadnych dziurach ( 2 podejście - sukces). Jest kilka uliczek z ograniczeniami prędkości, dużo jednokierunkowych, uważaj na jeden z wjazdów na rynek ( jak zdawałam to był w remoncie, z tego co widziałam, to skończyli i trochę zmieniło to sposób jazdy po nim). Na kursie jeździłam trochę corsą i nie zauważyłam różnic między yarisem a corsą, które by mi utrudniały jazdę. Zastanów się, czy nie było by lepiej dla Ciebie, gdybyś wykupiła sobie ze 2 godziny. Pozanałabyś wtedy lepiej Skierniewice.
saskia

Postprzez majlo » wtorek 22 sierpnia 2006, 10:55

Zapisałam sie na doszkalające jazdy w Skierniewicach.. Egzamin juz w czwartek...najgorsze jest to, ze z kazdym oblaniem coraz bardziej sie denerwuje:( Powiedz mi jeszcze, prosze, czy czy duzo jest skrzyzowan rownorzednych? ile jest typu rondo? Bez kitu boje sie
Nie poddam sie:)
majlo

Powrót do Egzamin na prawo jazdy