ODLEWNICZA JUTRO 16:00 PRAKTYKA PIERWSZY RAZ

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

ODLEWNICZA JUTRO 16:00 PRAKTYKA PIERWSZY RAZ

Postprzez wielorybnica » niedziela 19 marca 2006, 17:17

czy ktos juz tam zdawal po nowych zasadach?? i czy moglby mnie troszke oswiecic jak przebiega caly ten egzamin. jacy sa egzaminatorzy. jestem w 6,5 miesiaca w ciazy. denerwuje sie troszke, bo niedawno kolerzanka tam zdawala i mowila ze bylo troche "ciezarowek" i zadna nie zdala. to mnie przeraza. :( :cry:
wielorybnica

masakra

Postprzez sloncee » niedziela 19 marca 2006, 17:21

Ja jutro rano zdaję pierwszy raz. Okropnie się denerwuję :( Najgorzej u mnie może być z parkowaniem. No i łuk ciekawe czy się uda. Obym mogła patrzeć przez boczną szybę. Pozdrawiam. Powodzenia na examie!
sloncee

Postprzez wielorybnica » niedziela 19 marca 2006, 17:30

daj znac jak ci poszlo. ja rano jeszcze mam 2 godziny treningu jazdy. mowi ze mi niezle idzie ,ale zobaczymy na egzaminie :(
wielorybnica

ok

Postprzez sloncee » niedziela 19 marca 2006, 18:55

Oki jak się nie załamię to napiszę tu jak mi poszło... Ale jakoś nie wierzę w siebie.
sloncee

Postprzez wielorybnica » niedziela 19 marca 2006, 18:58

to cos jak ja. jak czytam wypowiedzi z tego forum, to jest jeszcze gorzej niz bylo. i jak jeszcze dluzej tu bede siedziec to mnie chyba wywioza na cmentarz z powodu zawalu.
wielorybnica

Postprzez ella » niedziela 19 marca 2006, 20:31

wielorybnica napisał(a):czy ktos juz tam zdawal po nowych zasadach?? i czy moglby mnie troszke oswiecic jak przebiega caly ten egzamin.

Widzę, że chyba znalazłaś odpowiedź na swoje pytanie :wink: Zresztą nie trudno tego znaleźć w relacjach z egzaminów.
.
wielorybnica napisał(a):jak czytam wypowiedzi z tego forum, to jest jeszcze gorzej niz bylo. i jak jeszcze dluzej tu bede siedziec to mnie chyba wywioza na cmentarz z powodu zawalu.
ella
Moderator

oblałam;/

Postprzez sloncee » poniedziałek 20 marca 2006, 14:24

Masakra! Oblałam nie z nerwów ale z nieumiejętności korzystania ze sprzęgła. Uczyłam się na tym starszym punto, dla mnie to zupełnie co innego :cry: Nie umiałam wyczuć sprzęgła. Auto kilka razy mi zgasło, egzaminator sie wkurzył i na tym koniec :cry: Więcej opisałam w poście 'relacje z egzaminu - oblane' :( :( :(
20.03.06r. - plac+, miasto- [problem z ruszaniem]
sloncee

Postprzez wielorybnica » środa 22 marca 2006, 20:34

od poniedzialku probuje cokolwiek tu napisac i nie moge bo cos sie dzieje z tym forum. moze tym razem sie uda. oczywiscie oblalam :( wiec ide do tematow "oblane"
wielorybnica

Powrót do Egzamin na prawo jazdy