ODLEWNICZA

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

ODLEWNICZA

Postprzez norah » czwartek 17 lipca 2003, 12:06

Czy ktoś z Was zdawał niedawno egzamin na Odlewniczej i mógłby podzielić się swoimi wrażeniami?
Jakie samochody są do dyspozycji na egzaminie i w jakiej ilości poszczególna marka - wybiera się ją, czy losuje?
Może moglibyście przytoczyć swoje trasy egzaminacyjne i jakie błedy na nich popełnialiście?
Jak ze zdawalnością w tym ośrodku?
Zależy mi na wszelkich możliwych informacjach,
Pozdrawiam
norah

Postprzez BoBeE » czwartek 17 lipca 2003, 21:08

Ja nie wiem jak to jest chociaż ośrodek jest ode mnie niedaleko ;) moze znajdziesz cos na www.word.waw.pl wiem ze moj kumpel tam zdawal i zdal za pierwszym razem... i dużo pochlebnych opinii słyszałem...

Poza tym moje zdanie jest takie jak się umie jeździć i zna przepisy to nie ma problemu ;) (no chyba, że nie jest uczciwy oś. egz. ale ten jest)

Pozdr.
Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą...
BoBeE

Postprzez Sławek_18 » czwartek 17 lipca 2003, 21:35

Ale chyba jeszcze sie taki nie urodzil co by sie nic nie denerwował, a wiecie co czlowiek moze zrobic jak jest zdenerwowany :D
Prawo Jazdy na C uzyskane: 20-10-04
Ilość egzaminów: sztuk 1
Prawo jazdy na B uzyskane: 08-02-02
Ilość egzaminów: sztuk 1
Prawo Jazdy na C-E uzyskane: 23.04.2008
Ilość egzaminów: sztuk 3
Sławek_18

Postprzez Niqś » piątek 18 lipca 2003, 13:04

No właśnie. Ja też zamierzam tam zdawać egzamin. Miałem zdawać na Powstańców Śląskich ale instruktor mi doradził że na Odlewniczej jest lepiej i większość kursantów z tego ośrodka co ja ( http://www.darcross.com.pl/ ) zdaje właśnie tam. Zresztą wydaje mi się że będzie tam większe prawdopodobieństwo zdania i nie dawania w łapę, jak to często ma miejsce na Bemowie, gdyż na Odlewniczej egzaminy prowadzone są na wszystkie kategorie i jednocześnie jest ich więcej, co oznacza że WORD ten zarabia jakieś pieniądze :wink: i może nie liczy na łapówki, lub z byle pierduły nie oblewa dla kasy.
Więc jeśli ktoś zdawał tam egzamin lub ma jakieś informacje na temat tego WORDu to piszcie :!: BARDZO PROSIMY :!: :!: :!:
Pozdrawiam wszystkich:-)
Niqś

Postprzez BoBeE » piątek 18 lipca 2003, 15:50

Moge powiedzieć, że Odlewcznicza to dobry WORD... jeśli chcecie zdawać to właśnie tam... dużo osób tam zdawało i opinie pochlebne... jak umiesz to zdajesz (oczywiście nic gwarantowanego... brak szczęścia, stres, itd.) Ale jeżeli nie zdasz to coś zarzucić możesz tylko sobie, a nie egzaminatorom...

Pozdr.
Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą...
BoBeE

Odlewcznia-Oblewnicza

Postprzez MikeTNK » czwartek 24 lipca 2003, 09:20

To ja dodam kontr-opinie. Pomijajac fakt okreslania WORDu na odlewniczej mianem Oblewniczej - moj instruktor raczej nie polecal zdawania wlasnie tam. Podobnie kolezanka. Oboje mowili mi ze sporo osob z ich znajomych nie zdalo w tym WORDzie z powodow zupelnie glupich... jak np przez to ze w stanowisku nie stali idealnie... Jak jest na bemowie juz niedlugo przekonam sie na wlasnej skorze ;)
MikeTNK

Postprzez Agata82 » środa 06 sierpnia 2003, 14:56

Wczoraj zdawałam na Odlewniczej i chwale!!! Zdałąm za pierwszym razem! Egzaminator był ok! :) i bardzo wyraźnie mówiła gdzie mam skręcić (nie podpuszczał) zresztą tam chyba nie ma zakazów skrętów itp.

A co do samochodów to jest tam 10 Punto i 4 Lanosy.
Powodzenia!!!
Agata82

ODLEWNICZA

Postprzez Istana » środa 06 sierpnia 2003, 15:10

Kochani, dziś zdawałam egzamin na Odlewniczej i -czego w ogóle sie nie spodziewałam - zdałam za pierwszym razem!!!! . Egzaminator okazał się wspaniały i wyrozumiały (popełniłam nawet jeden błąd na mieście, ale wytłumaczył jak powinnam pojechać i co zrobić - i zaliczył :D :D :D
Polecam wszystkim ten WORD i jestem zdania, że jak się potrafo to się zda bez problemu.
Pozdrawiam i życzę samych uścisków gratulacyjnych od egzaminatorów.
Istana

Postprzez Pati » środa 06 sierpnia 2003, 16:01

Bardzo Cię prosze kolego drogi :D
cytuje:

Wczoraj miałam pierwszy egzamin na prawko, na Odlewniczej o 8.00 (godzina fatalna bo musiałam wstać o 6.00). To był egzamin łączony (teoria i jazda) i... UDAŁO SIĘ!!!!!!!! ZDAŁAM BEZ ŻADNYCH BŁĘDÓW!!!!!! i to na Punto, a ćwiczyłam na Lanosie!!!!!!!!!!

wszystkim z Wawy polecam Odlewniczą: Łatwe trasy (tylko zapoznajcie się z nimi i wszystko będzie ok) Tylko przyznam się że z własnej woli dokupiłam 10 jazd w szkole jazdy - naprawde warto bo na egzaminie nie byłam zestresowana!!!!!

pozdrawiam i życzę powodzenia tym którzy jeszcze mają egzamin przed sobą, żebyście mieli takie szczęście jak ja. I wierzcie w siebie!!!!!!!!!!!!!

Żeby mi tak ktoś powiedział to byłabym bardzo zadowolona, ale u mnie na Węglowej nikt nie zdaje chyba :P
Szerokiej drogi :)
Pati

Postprzez Mmeva » czwartek 07 sierpnia 2003, 20:16

Pati - zasada jest prosta - jak umiesz i stres cię nie zje - to zdasz ! Nie wierz plotkom...
Mmeva

Postprzez norah » wtorek 19 sierpnia 2003, 12:37

" Łatwe trasy (tylko zapoznajcie się z nimi i wszystko będzie ok)"
- no własnie - jakie to są trasy - ktos może je opisać???
norah

Postprzez miros » wtorek 19 sierpnia 2003, 14:59

jesli chodzi ci o odlewnicza to ja mialem taka: wyjezdzasz z placu, skrecasz w lewo, potem za torowiskiem w prawo, za wiaduktem na skrzyzowaniu ze swiatlami skrecasz w lewo, potem na nastepnym duzym skrzyzowniu ze swiatlami skrecasz w lewo, potem na skrzyzowaniu ze swiatlami (przed nim jest przystanek autobusowy) skrecasz w prawo, potem na koncu drogi (skrzyzowanie w krztalcie litery "T") skrecasz w prawo, (dalej to juz troche marnie pamietam ale chyba bylo tak) prosto az do kolejnego skrzyzowania w krztalcie litery "T", potem w prawo, do pierwszego (chyba) skrzyzowania ze swiatlami, na nim w prawo, i wracasz do osrodka egzaminowania.

jesli cos z tego zrozumiesz to sie ciesze :)
miros

Postprzez norah » środa 20 sierpnia 2003, 09:07

miros napisał(a):jesli chodzi ci o odlewnicza to ja mialem taka: wyjezdzasz z placu, skrecasz w lewo, potem za torowiskiem w prawo, za wiaduktem na skrzyzowaniu ze swiatlami skrecasz w lewo, potem na nastepnym duzym skrzyzowniu ze swiatlami skrecasz w lewo, potem na skrzyzowaniu ze swiatlami (przed nim jest przystanek autobusowy) skrecasz w prawo, potem na koncu drogi (skrzyzowanie w krztalcie litery "T") skrecasz w prawo, (dalej to juz troche marnie pamietam ale chyba bylo tak) prosto az do kolejnego skrzyzowania w krztalcie litery "T", potem w prawo, do pierwszego (chyba) skrzyzowania ze swiatlami, na nim w prawo, i wracasz do osrodka egzaminowania.

jesli cos z tego zrozumiesz to sie ciesze :)

Hehehehe, trochę to zawiłe, spodziewałam się bardziej opisu trasy z wymienieniem nazw ulic, rond, etc., ale dzieki za dobre chęci :wink:
norah

Postprzez miros » środa 20 sierpnia 2003, 12:56

stary ja tam nie mieszkam wiec skad mialbym znac nazwy ulic.
mzoe jak spojze na mape to cos jeszcze napisze.

dobra teraz juz mam (chyba wygladala tak): jedziesz odlewnicza, skrecasz w annopol, annopol przechodzi w rembielinska, z rembielinskiej skrecasz w lewo w kondratowicza, potem w lewo w łabiszynska, potem w prawo w suwalska, albo lojewska, potem w prawo w chodecka, do konca i skrecasz w budowlana w prawo, potem w prawo w rembielinska i jedziesz do osrodka.

to byla moja trasa.
Ostatnio zmieniony środa 20 sierpnia 2003, 13:12 przez miros, łącznie zmieniany 1 raz
miros

Postprzez norah » środa 20 sierpnia 2003, 13:11

miros napisał(a):stary ja tam nie mieszkam wiec skad mialbym znac nazwy ulic.
mzoe jak spojze na mape to cos jeszcze napisze.

Dzięki i czekam na opisy innych osób...

P.S. Jestem kobietą, więc, jeżeli już wogóle, to stara;))
Ostatnio zmieniony środa 20 sierpnia 2003, 13:20 przez norah, łącznie zmieniany 1 raz
norah

Następna strona

Powrót do Egzamin na prawo jazdy