Mam problem z zapisaniem sie na egzamin praktyczny na prawo jazdy. Kurs zaczelam i skonczylam jeszcze przed wprowadzeniem numeru pkk, po kilku nieudanych podejsciach zrezygnowalam z kolejnych prob zdania. Jedyne co to w grudniu 2015 zdalam egzamin teoretyczny. Sytuacje dodatkowo komplikuje fakt, ze teorie zdalam w WORD Wroclaw i zlozylam wniosek o przeslanie ich do WORD do innego miasta. Wowczas dostalam wezwanie do wyrobienia pkk, ktory zrobilam w marcu 2015. Teraz zamierzam wziac byka za rogi i w koncu zdac praktyke. Dzisiaj chcialam za pośrednictwem portalu infocar zapisac sie na praktyke. No i niestety - przelew zaksiegowalo, po czym rezerwacja zostala odrzucona z haslem brak informacji o zdanych testach. I teraz moje pytanie, bo wiem ze sa tutaj osoby ktore tez przez kilka lat meczyly sie z prawkiem. Czy po wyrobieniu pkk w taki sposob jak w moim przypadku trzeba jeszcze raz zdac egzamin teoretyczny? Przeciez te dane powinny byc przeniesione z papierow przeslanych do starostwa z word...
Zglupialam, mozliwosc zadzwonienia mam dopiero w poniedziałek, a do tego czasu jajko zniose