Witam , jakieś 6 lat temu robiłem kurs w pewnej szkole nauki jazdy potem byłem zmuszony wyjechać za "chlebem" z naszego kraju przez co kursu nie skończyłem teraz po powrocie chciał bym zdać ale tutaj pojawia się problem wstyd się trochę przyznać ale za granicą używałem auto do pracy bez prawa jazdy , co akurat w kraju w jakim byłem nikomu nie przeszkadzało ale auto było z automatem i co tu długo mówić zakochałem się w atuomatach mógł bym długi mówić jakie to jest lepsze od jazdy z manualna ale do rzeczy kurs robiłem na manualnej , w word przed wyjazdem przystąpiłem 2 razy do teori której nie zdałem , i teraz cz jest możliwość wynajęcie auta z automatem i zdania na takowym czy muszę wykupywać godziny itp ? bo jeżeli tak to chyba naprawdę zdam poza granicami naszego absurdalnego państwa bo mam wrażenie , że word robi wszystko żeby z przyszłych kierowców doić jak najwiecej kasy po świecie pojezdziłem i tylko u nas taki absurdalny system zdawania na prawo jazdy . Przepraszam za ewentualne błędy ale dość długo nie używałem naszego wspaniałego języka

Warto też dodać , że przez niemal 6 lat jazdy nie miałem nawet zadrapania na karoseri a podobno bez "Prawka" nikt nie umie jezdzić i jest przygłupem