W sumie masz rację

Powinni mi zabrać prawko od razu i wtedy miałbym jasną informację, ze w ciągu roku muszę zrobić badania, bo inaczej czeka mnie ponowny egzamin.
Z rozmowy telefonicznej jak zacząłem delikatnie podpytywać wynikło, że mam po prostu wpaść do nich z wnioskiem, badaniami i oczywiście... opłatą 100,50zł

Pod koniec tygodnia wpadnę tam osobiście z tym wszystkim i dam jeszcze znać dla przyszłych pokoleń jaki ostateczny werdykt, bo jak wiadomo w WK opinie są różne w zależności z kim się rozmawia, a w moim WK szczególnie
Nerwówka jeszcze jest, bo nie widzi mi się zdawanie nowej teorii teraz

EDIT:
Wniosek przyjęty, nowe prawko do odbioru za 2-3 tyg
Wyjaśnienie: Ponowny egzamin jest wymagany właśnie po roku od zatrzymania prawa jazdy. W moim przypadku powinienem dostać decyzją administracyjną o zatrzymaniu prawa jazdy już 2 lata temu. Nie otrzymałem jej, więc moje prawo jazdy nie jest zatrzymane, a jedynie utraciło termin ważności. Wciąż jednak ono JEST i podlega wymianie w normalnym trybie.
Dzięki wszystkim, mam nadzieję, że teraz nic nowego sobie nie zinterpretują jeszcze, ale póki nie dostanę plastiku do ręki to im nie wierzę do końca