Przerwa w egzaminach.

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Przerwa w egzaminach.

Postprzez Adero » środa 05 marca 2014, 02:45

Witam. Ostatni egzamin miałem ponad półtora roku temu. Z pewnych przyczyn po paru razach zrezygnowałem z przystępowania do egzaminów. Było to w marcu 2013. Teraz postanowiłem wrócić i przystąpić znowu do egzaminu. Zastanawia mnie jedno. Co z moimi dokumentami których nie odebrałem z Word-u. Będą one tam dalej, czy po pewnym czasie pozbywają się ich? Jeśli tak to gdzie można je odzyskać i czy jest to problematyczne?
Adero

Re: Przerwa w egzaminach.

Postprzez Makabra » środa 05 marca 2014, 02:54

Prawdopodobnie zostały przesłane do archiwum w urzędzie miasta. Zadzwoń do WORD'u i zapytaj.
Makabra

Postprzez Adero » środa 05 marca 2014, 12:12

Jeśli faktycznie zostały przesłane, to po prostu musiał bym się udać do urzędu miasta? I jeśli prawo jazdy zdawałem we Wrocławiu, a "mój" urząd miasta znajduje się w innym mieście w którym mieszkam to gdzie zostaną one przesłane?
Adero

Postprzez Makabra » środa 05 marca 2014, 14:33

Adero napisał(a):Jeśli faktycznie zostały przesłane, to po prostu musiał bym się udać do urzędu miasta? I jeśli prawo jazdy zdawałem we Wrocławiu, a "mój" urząd miasta znajduje się w innym mieście w którym mieszkam to gdzie zostaną one przesłane?

No tak to powinno wyglądać. W urzędzie miasta mówisz że chcesz zdawać w innym WORD'zie i powinni przesłać. Tylko teraz weszło PKK ( profil kandydata na kierowcę ). Nie jestem pewny czy musisz go wyrabiać czy nie. Powinieneś zapytać w WORD'zie którym chcesz zdawać jak to zrobić i potem w urzędzie miasta o to samo. Słyszałem o przypadku z tego roku gdzie WORD z południa Polski mówił co innego, a urząd miasta z północy Polski gdzie kursant był zameldowany, mówił co innego.
Makabra

Powrót do Egzamin na prawo jazdy