przez azira » sobota 08 października 2005, 19:06
Dzięki Myslovitz,miło po czterech dniach dostać kolejne gratulację,mam nadzieję,że uda Ci się za pierwszym razem a jak nie to wtedy kiedy będziesz gotowa.Muszę Ci powiedzieć,że ja naprawdę dobrze pojechałam za tym szóstym razem ,czułam się pewnie i dobrze za tą kierownicą.Imyślę sobie,że jak ktoś pracuje nad tym to musi w końcu zdać.Bo skoro każdy z nas zna przepisy ,znaki ,rozmawiamy na forum , wałkujemy po kilka razy sytuacje na drodze,bierzemy dodatkowe lekcje to w końcu musi się udać...... to nam zostaje w głowach,nawet jak nam się wydaję,że nie.Niektórzy moi znajomi są zdziwieni,że zdałam dopiero za szóstym razem a ja jestem dumna z tego,że się nie poddałam.A kto z nas będzie lepszym kierowcą - ten co zdał za pierwszym,drugim czy szóstym razem to czas pokaże.Za drugim razem nie zdałam na mieście poniweaż popełniłam duży bład-wtedy byłam zła i obrażona na egzaminatora dzisiaj wiem,że dobrze się stało bo już na pewno nigdy tego nie zrobię,pozostałe cztery razy niestety były na placu i tego czasu było mi szkoda ,ale widocznie tak musiało być,żebypóźniej usłyszeć"pojechała pani bez błędu-egzamin zdany......"trzymam kciuki!! :lol: :!: