Pytanie odnośnie zasad egzaminu

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Pytanie odnośnie zasad egzaminu

Postprzez marwod » poniedziałek 26 września 2005, 11:17

W 1998 roku zrobiłem kurs na prawo jazdy i odbyłem 3 egzaminy niestety wszystkie zakończyły się moją porażką (testy). Od tamtej pory dałem sobie spokuj, dopiero w tym roku postanowiłem, że spróbuje jeszcze raz. Zrobiłem nowy kurs i tu mam pytanie:

Jak ustalałem egzamin to na wydruku potwierdzenia jest że będe zdawał po raz 4. czy jak nie zdam to czeka mnie znowu wykupowanie godzin? Przecież zrobiłem nowy kurs. Proszę o pomoc i Pozdrawiam.
marwod

Postprzez ella » poniedziałek 26 września 2005, 11:23

Kurs to mogłeś sobie robić nowy ale w dokumentach masz zapisane, że zdajesz 4 raz. Teraz dopiero bedziesz musiał dokupić godziny jak nie zdasz po raz 6. Czyli masz trzy podejścia.
Mam nadzieję, że ci się uda. Powodzenia.
ella
Moderator

Postprzez marwod » poniedziałek 26 września 2005, 11:34

Czyli to że to 4 egzamin nic nie znaczy (jedynie w ewidencji WORD). Mam nowy kurs i dopiero teraz po 3 negatywnych egzaminach wykupuję godziny? Dobrze zrozumiałem?
marwod

Postprzez ella » poniedziałek 26 września 2005, 11:46

marwod napisał(a):Czyli to że to 4 egzamin nic nie znaczy (jedynie w ewidencji WORD). Mam nowy kurs i dopiero teraz po 3 negatywnych egzaminach wykupuję godziny? Dobrze zrozumiałem?

Dobrze zrozumiałeś.
Ale gdybyś wtedy podchodził dwa razy do egzaminu a nie trzy to teraz byłby trzeci raz i w przypadku oblania musiałbyś dokupić jazdy. Dla WORDu licza się ilości podejść do egzaminu.
Nowy kurs WORD potraktował jako jazdy doszkalające po trzech niezdanych egzaminach.
ella
Moderator

Powrót do Egzamin na prawo jazdy