CZY KTOŚ POMOŻE ?

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

CZY KTOŚ POMOŻE ?

Postprzez milena2601 » środa 24 lipca 2013, 13:08

witam, załozyłam tu specjalnie konto żeby się czegos dowiedziec. Właśnie wróciłam z egzaminu (już piątego..) jeździłam 40minut, już wracałam do wordu (200-300m i byłoby prawko), ale miałam jeszcze ostatnie zadanie- parkowanie, czego się bałam najbardziej. Dla innych śmiech, dla mnie nadal jest to wyzwanie :D potrafie parkowac tyłem równolegle, przodem i tyłem prostopadle nie zawsze mi wychodzi. I tak było tym razem. Egzaminator pozwolił mi poprawic parkowanie AŻ CZTEROKROTNIE ! A ja zestresowana, i tak sobie nie poradziłam. I wtedy powiedział mi, że wynik egzaminu jest negatywny. Powiedział, ale nie jestem pewna czy zapisał na tym arkuszu. I wtedy padło pytanie : "czy wraca Pani do wordu?" nie powiedział "prosze wracac do wordu" tylko CZY WRACAM. No to ja juz byłam załamana, i mówie że nie, niech Pan wraca. I on wtedy: "no to nie zdała Pani za własną głupotę" to ja szybko zapinam znowu pasy i mówie że wracam jednak. On cos wtedy sypnąl, że nie, że to i tak bym za to parkowanie juz nie zdała. Albo coś w tym stylu. Tylko że własnie zobaczyłam na arkuszu, w miejscu UWAGI napisał że parkowanie źle, ale jeszcze "REZYGNACJA Z KONTYNUACJI EGZAMINU". Czy to oznacza że jakbym wróciła do wordu, to pomimo złego parkowania mogłabym zdac ?? Proszę o odpowied :)
milena2601

Re: CZY KTOŚ POMOŻE ?

Postprzez Borys_q » środa 24 lipca 2013, 14:01

I tak miała byś negatywny tyle że do wodru byś sama dojechała.
Szybka jazda nie wymaga odpowiednich umiejętności. Trzeba jedynie wiedzieć który pedał odpowiada za jej zwiększanie.
Borys_q

Postprzez milena2601 » środa 24 lipca 2013, 14:07

no tak, ale skad w uwagach ta "rezygnacja" ?
milena2601

Postprzez szerszon » środa 24 lipca 2013, 14:58

Rezygnacja z kontynuowania egzaminu z wynikiem negatywnym.
szerszon

Postprzez Borys_q » środa 24 lipca 2013, 15:03

Przyczyna przerwania egzaminu, czyli dlaczego egzaminator zakończył na mieście a nie kontynuował do Wordu.
Szybka jazda nie wymaga odpowiednich umiejętności. Trzeba jedynie wiedzieć który pedał odpowiada za jej zwiększanie.
Borys_q

Postprzez milena2601 » środa 24 lipca 2013, 15:18

czyli prawdopodobnie nie ma co się przejmować, nawet jakbym się zgodziła i sama tam zajechała to i tak by nic z tego nie wyszło ? i później powiedział do mojej koleżanki "sama nie zdała, z własnej głupoty". Nie wiem czy chodzi o głupotę związaną z bezmyślnym parkowaniem, czy o tą związaną z tym, że nie wróciłam do wordu.
milena2601

Postprzez szerszon » środa 24 lipca 2013, 16:18

Z parkowaniem.
szerszon

Postprzez SzmerQ » czwartek 25 lipca 2013, 16:10

Miałem taką sytuacje że oblałem na placu i egzaminator mi powiedział że wynik negatywny ale mogę wyjechać z tym wynikiem na miasto bo osoba egzaminowana ma prawo wyjeździć swój czas za te 140zł.
Chętnie bym wyjechał ale nie wyrobił bym się żeby opłacić nowy egzamin i właśnie mi wpisał na kartce że wynik negatywny zaznaczył błąd i też zaznaczył że "egzamin przerwany przez egzaminatora: 3) Na wniosek osoby egzaminowanej."
SzmerQ

Powrót do Egzamin na prawo jazdy