przez Mati2 » środa 19 czerwca 2013, 21:52
przez jasper1 » środa 19 czerwca 2013, 22:01
Mati2 napisał(a):Witam. W dniu dzisiejszym, po zdanym egzaminie państwowym, udałem się do zapłacenia za dokument w okienku "kasa" kwoty w wysokości 100,50 zł. Po zapłaceniu Pan z okienka jeden kwistek ( czerwony ) wziął dla siebie, kopie oddał mi. Ja z tą kopią poszedłem do okienka gdzie się zapisuje na egzamin, oddałem Pani, która zabrała mi tą kopię i powiedziała, że prawo jazdy będę mógł odebrać za dwa tygodnie. Jednak zastanawiając się nad tym dłuższy czas doszedłem do wniosku, że chyba ten zielony kwistek to znaczy kopia była dla mnie, a ja oddałem to Pani w okienku która zapisuje na egzamin... i teraz pytanie - czy ten kwistek właśnie prawidłowo tej Pani oddałem czy był dla mnie, a jeżeli był dla mnie to co teraz powinienem teraz zrobić? Bo nie wiem, czy sam dowód w Urzędzie wystarczy, aby wydali mi dokument. Z góry dziękuje za odpowiedź.
przez paulisian » środa 19 czerwca 2013, 22:02
przez Mati2 » środa 19 czerwca 2013, 22:08
przez Grzego90 » środa 19 czerwca 2013, 22:43
jasper1 napisał(a):tak jak umawiając egzamin też oddajesz dowód wpłaty
przez jasper1 » środa 19 czerwca 2013, 22:54
Grzego90 napisał(a):jasper1 napisał(a):tak jak umawiając egzamin też oddajesz dowód wpłaty
Z tym sie nie spotkałem, żeby dowód wpłaty za egzamin oddawać. Dwa razy ustalałem egzamin i za każdym razem dawali mi potwierdzenie dla mnie. Tak samo jak robiłem dopłate do egzaminu to również dostałem. potwierdzenie. Co do WK to fakt, potwierdzenie wpłaty w "kasie" zostawiało sie w WK.