Ja mogę polecić książkę właśnie z e-kierowcy (Autor - Marek Rupental). Tam są najistotniejsze przepisy w pigułce. Jedyne co mogę jej zarzucić to zbyt mała ilość informacji o zawracaniu. Sam podręcznik jest napisany bardzo przystępnie.
Do książki dodają czterodniowy kod dostępu do testów i e-learningu właśnie na tej stronie. Ja przeczytałem książkę, poczytałem informacje z e-learningu, porobiłem testy właśnie stąd, dodatkowo wybrałem z listy mój WORD (pod wyborem tematów masz listę WORDów i tam możesz wybrać ten, w którym zdajesz). Mi się to bardzo przydało, bo grafika mnie nie zaskoczyła (chociaż pierwszy egzamin pomieszałem dokumentnie, ale wiadomo - stres, palce latają, jedno pytanie samo się ominęło, a może nawet i dwa

).
Czego nie polecam? Testów z wydawnictwa Liwona - szkoła jazdy, którą wybrałem na doszkalanie dołączała tą płytkę do książki, ale pytania tam są dosyć nielogiczne, za mocno pokomplikowane, niektóre mogą być interpretowane na dwa sposoby. Te z prawojazdy.com.pl są dużo bardziej podobne do tych, które mają WORDy. Ja sobie założyłem, że nawet jeżeli musiałbym wykupić dodatkowy dostęp, zrobiłbym to. Ale na szczęście teoria juz za mną