Word Łódź

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Word Łódź

Postprzez RadekLDZ » wtorek 11 czerwca 2013, 22:34

Siema

Jest taka sytuacja, że wszystkie formalności związane w zapisaniem się na egzaminy w Łodzi na Smutnej wypełniłem 5.6.2013 i kazali mi czekać na telefon, że zweryfikowali te wszystkie dokumenty. Dzisiaj jest 11.6 i jeszcze nie dzwonili. To normalne, że tak długo się czeka?
Swoją drogą to po cholerę ten numer PKK jak to tylko utrudnia sprawę?

Skoro przez tydzień doczekać się nie mogę na potwierdzenie dokumentów to egzamin chyba będzie za miesiąc :(

Z góry dzięki za odpowiedzi. :D
RadekLDZ

Re: Word Łódź

Postprzez among » środa 12 czerwca 2013, 08:05

Wcale bym się nie zdziwił gdyby w ogóle nie zadzwonili :) To jest urząd, a w urzędach jest najważniejszy spokój i brak klientów tzn. petentów. Jak mawia przysłowie"Umiesz liczyć? Licz na siebie!" na Twoim miejscu poszedłbym ponownie lub zadzwonił.
Zbieraj punkty karne - 24 punkty możesz wymienić na rower.
"Gdy alkoholu pełne nieba - pękają mózgi oraz drzewa"
Obrazek
Obrazek
among

Postprzez MloOoOdy » środa 12 czerwca 2013, 15:35

Dzwonią ;) Ja dostałem telefon (tzn. nie mogłem odebrać) i wysłali mi SMSa. Ale na wszelki wypadek przejedź się do nich (nie lic zna to, że się dodzwonisz).
MloOoOdy

Postprzez RadekLDZ » środa 12 czerwca 2013, 16:14

Dzwoniłem wczoraj, ale kazali mi cierpliwie czekać. Na szczęście sprawa się już wyjaśniła i dostałem dzisiaj sms'a i już jestem umówiony, choć i tak nie rozumiem, żeby od stycznia do czerwca nie dali rady uruchomić tego całego systemu... Polska : )
RadekLDZ

Postprzez MloOoOdy » środa 12 czerwca 2013, 20:19

Jak nie wiesz o co chodzi, to chodzi o pieniądze :P ITS chce hajsu od PWPW za dostęp, a PWPW odwrotnie :P I tak w koło Macieju.
MloOoOdy

Powrót do Egzamin na prawo jazdy