Egzamin w Kaliszu

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Egzamin w Kaliszu

Postprzez carolinex » czwartek 11 sierpnia 2005, 20:15

Witam! chciałabym się dowiedzieć czy ktoś zdawał egzamin w Kaliszu?? ja zdawałam tam egzamin i udało mi się, na szczęście, zdać za pierwszym razem. a jakie wy macie wrażenia z tego ośrodka?? kto was egzaminował itd?? pozdrawiam
28.07.2005 - egzamin - zdany za 1-wszym razem
10.08.2005 - prawko odebrane :)
carolinex

Postprzez ymonm » sobota 27 sierpnia 2005, 19:58

Ja bede zdawac egzamin w Kaliszu. Na kogo carola trafiles? Kogo trzeba sie bac? Kto przymyka oko?
#1 plac - miasto -
#2 Plac + miasto -
#3 3.01.'06. Plac + Miasto + ZDANE!
17 stycznia - prawko odebrane
---
Z każdym kilometrem nabywam doświadczenia...
ymonm

Postprzez gostek » niedziela 28 sierpnia 2005, 09:26

słuchaj lepiej zebyś tego przed egzaminem nie wiedział kogo sie bać - bo i tak nie masz wpływu na to na kogo trafisz a jak trafisz na tego z opowiadań i sie zorientujesz to możęsz nie zdać przez własną głupote - bedziesz wtedy bartdziej zdenerwowany i gdzieś tam w podświadomości bedziesz miał o to jest ten co ulewa o kurcze itd...

ja np sam byłem swiadkiem jak ktoś nie zdał egzaminu na mieście i bardzo dobrze widziałem egzaminatora zresztą pożniej go parę razy widziałem jak jechał na szczęscie na swoim miejscu ale boje sie żebym gho niue dostał na egzaminie.

Lepiej jak by ci ktoś powiedział np . jakie są miejsca gdzie lubią jeżdzić jakie stosują pułapki itd
gostek

Postprzez carolinex » niedziela 28 sierpnia 2005, 13:51

szczerze powiedziawszy nawet nie znam nazwiska tego pana, który mnie egzaminował. I tak jak gostek uważam, ze lepiej nie wiedzieć, czy jakiś egzaminator oblewa czy nie, bo to bardzo stresuje. Ja np trochę się bałam mojego egzaminu, zwłaszcza, ze egzaminator nawet się nie uśmiechał, wyglądał baaardzo poważnie i oblał przede mną dwie dziewczyny które zdawały na placu jako pierwsze. Szczerzez powiedziałwszy w ogóle nie wierzyłam, że zdam. Poza tym chciałabym tylko powiedzieć, że mój egzaminator zwracał uwagę na wszystkie szczegóły, nawet na to w jakie lusterka patrze przy wykonywaniu różnych manewrów ( np wyprzedzanie). Tak więc życzę wszystkim powodzenia :) pozdrawiam
28.07.2005 - egzamin - zdany za 1-wszym razem
10.08.2005 - prawko odebrane :)
carolinex

Postprzez ymonm » poniedziałek 29 sierpnia 2005, 11:59

oK, mniejsza o egzaminatorow...

napisze, na co szczegolnie uwazac zdajac egzamin w Kaliszu? ;>
#1 plac - miasto -
#2 Plac + miasto -
#3 3.01.'06. Plac + Miasto + ZDANE!
17 stycznia - prawko odebrane
---
Z każdym kilometrem nabywam doświadczenia...
ymonm

Powrót do Egzamin na prawo jazdy