Przyspieszenie terminu egzaminu praktycznego

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Przyspieszenie terminu egzaminu praktycznego

Postprzez Pawliko » wtorek 26 lutego 2013, 15:41

Witam. Orientujecie się czy da radę przyspieszyć termin praktyki? Dziś zdałem teorię i Pani dała mi najbliższy termin - 9 kwietnia... Uczę się w Szczecinie, jestem z Gryfic (100km), co weekend muszę dymać pociągiem, a codziennie z "bocznej" dzielnicy Szczecina śmigać do szkoły autobusem. Z tego powodu najbardziej zależy mi na prawku w bliższym terminie. Dodatkowo w maju mam bardzo ważny wyjazd na który czekałem od dawna i jeśli nie będę miał do tego czasu prawka - będzie totalna lipa. Jeśli nie zdam na początku kwietnia to już się nie wyrobię żeby dostać kolejny termin i doczekać się odbioru dokumentu.

Obiło mi się o uszy że jak się ma ważny powód to można napisać podanie i jest to skuteczne. Tylko czy mój powód mogliby nazwać "ważnym"? :P
Pawliko

Re: Przyspieszenie terminu egzaminu praktycznego

Postprzez mk61 » wtorek 26 lutego 2013, 16:29

Ważne powody przechodzą. Twój do takich się nie zalicza. A za zwrot "ważny wyjazd" nawet nie doczytują do końca, tylko od razu leci na śmietnik. :D
Wymyśl coś lepszego.
Pozdrawiam. Marcin.
All Rights Reserved. Ÿ
Nobody is perfect. I am nobody.
rusel napisał(a):realne to jest skur-wy-syństwo żeby wymagać od kogoś więcej niż wymaga się od siebie.
mk61

Postprzez Olena89 » wtorek 26 lutego 2013, 16:59

We Wrocławskim Wordzie codziennie rano pojawiają się terminy na tak zwane "już" czyli na drugi, trzeci dzień. Nie wiem czy tak jest wszędzie ale może warto zapytać :) Oczywiście trzeba swoje rano odstać ale zawsze jakaś szansa jest :)
13.02.2013 PJ zdane za I razem
02.02.2103 pierwsza samodzielna jazda
Olena89

Postprzez Anfa » wtorek 26 lutego 2013, 18:10

1,5 miesiaca to długo?? ja sie bardzo cieszyłam że dostałam tak bliski termin, U nas sie czeka 3 miesiace:>
STOP DLA CHEMII W JEDZENIU
Anfa

Postprzez rsx » wtorek 26 lutego 2013, 18:17

W Szczecinie niedawno również blisko 3 miesiące, a ja dostałem 1,5 i mimo to narzekam.. :P
Obrazek
rsx

Powrót do Egzamin na prawo jazdy