Przepraszam jesli umiescilam post w zlym dziale.
Moja sytuacja wyglada nastepujaco: gdy mialam 17 lal poszlam na kurs prawo jazdy, niestety 3 razy nie zdalam egzaminu i zrezygnowalam, czego do dzis zaluje, ale wtedy bylam mloda i glupia, bo sie uparlam i nikogo nie sluchalam. Od tamtego czasu minelo juz 17 lat, i zawsze zarzekalam sie ze juz nigdy wiecej nie podejme proby zdawania egzaminu na prawo jazdy (prawde mowiac wowczas w ogole tego nie czulam, zle czulam sie za kierownica, kazda jazda byla dla mnie bardzo stresujaca). Niestety teraz wyszlo tak, ze zycie zmusza mnie do zrobienia prawka i choc bardzo sie tego obawiam to jednak musze sprobowac. I teraz moje pytanie: czy po zapisaniu sie na kurs musze przyznac sie do tego, ze juz kiedys chodzilam na kurs prawo jazdy, czy to mozeliwe by dokumenty ktore skladalam w osrodku wgzaminowania te 17 lat temu jeszcze tam byly? w sumie nigdy nie dostalam ich z powrotem, a przeciez bylo tam rowniez moje zdjecie, wiec jesli nie w wordzie to gdzie te dokumenty moga byc? caly kurs i tak bede robic calosciowo bo przez te lata wiele sie pozmienialo, wtedy testy byly jeszcze paierowe, a jezdzilo sie fiatem uno;) teraz jestem juz mezatka, mam inny adres zamieszkania, no ale pesel przeciez zawsze jest ten sam; prawde mowiac nie chcialabym przyznawac sie do tego ze kiedys chodzilam na kurs i po nie zdanych egz zrezygnowalam, wstydze sie tego bardzo i wolalabym o tym nie wspominac; czy jednak nie bede miala jakis klopotow jesli zataje ten fakt? czy jest mozliwosc ze w wordzie nadal sa moje papiery i to ze chodzilam juz na kurs i tak wyjdzie na jaw?
Z gory dziekuje za wszystkie odpowiedzi i przepraszam ze tak sie rozpisalam.