egzamin na kategorie C

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

egzamin na kategorie C

Postprzez Martyna W » sobota 06 sierpnia 2005, 16:26

Hej ludzie, czy ktoś może zdawał na kategorie C w Poznaniu, bo ja właśnie drugi raz oblałam i to na tym samym. Zatrzymałam się na łuku raz za blisko a raz za daleko od tych końcowych słupków. Najgorsze jest że na egzaminie są zupełnie inne samochody niż na kursach. Ludzie zaczęli już wymyślać patenty, że np jak patrzysz w górne lusterko i widzisz linię,,, itd, ale się skapnęli i ściągają to lusterko na egzamin. Kurcze załamana już jestem. Nie wiem jak mam się zaparkować na centymetry samochodem którego nie znam. Z mojej grupy większość oblała. W dodatku w wordzie nie można wykupić na tych autach jazd szkoleniowych. Napiszcie please jakie macie doświadczenia na C za co was oblali itd. Dzięki z góry :)
Martyna W

Postprzez Foesk » wtorek 09 sierpnia 2005, 13:56

Ja prawko na ketegorie C zdałem za pierwszym razem. Niestety trzeba sie tego nauczyć, też na początku miałem z tym problemy. Pamietam że zawsze obracałem sie,nie patrzyłem w lusterka. Na kategirie C+E juz jest lepiej bo można wysiadać z auta ....

Pozdrawiam dasz rade :D :D :D :D
Foesk

Powrót do Egzamin na prawo jazdy