Procedura poprawkowa

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Procedura poprawkowa

Postprzez ___Yggdrasil___ » piątek 15 lipca 2005, 15:56

Jak już pisałem w topicu "Po egzaminie - relacje" oblałem egzamin na mieście i w zwiazku z tym mam do Was pytanie:
jak wyglada procedura zapisania się na egzamin poprawkowy?
Jakie trzeba mieć ze sobą dokumenty oprócz dowodu osobistego oraz wpłaty za egzamin?
Jeżeli było już na Forum, to przepraszam.
Pozdrawiam!
___Yggdrasil___

Postprzez Sławek_18 » piątek 15 lipca 2005, 20:13

:x dowod wplaty i dowod osobisty.
Prawo Jazdy na C uzyskane: 20-10-04
Ilość egzaminów: sztuk 1
Prawo jazdy na B uzyskane: 08-02-02
Prawo Jazdy na C-E uzyskane: 23.04.2008
Ilość egzaminów: sztuk 3
Sławek_18

Postprzez ___Yggdrasil___ » piątek 15 lipca 2005, 21:11

Sławek_18 napisał(a)::x dowod wplaty i dowod osobisty.

Przepraszam, że zadałem takie trywialne pytanie, ale skąd mogłem wiedzieć?
Po oblanym egzaminie nie dostałem żadnego papierka od egzaminatora i nawet nie wiem jak się nazywa i właśnie stąd wyszła moja obawa, że będę musiał się fatygować i poszukiwać tego klienta.
Ale i tak dziękuję za odpowiedź.
Pozdrawiam!
___Yggdrasil___

Postprzez miros » sobota 16 lipca 2005, 00:54

jak to nie dostales papierka? przeciez po nie zdanym egzaminie dostaje sie papier z opisem egzaminu i przyczyna niezdania.

dziwnee :?
na nowym forum od 05 Lip 2002, na starym od 2001
kat B: wydane 15.04.02
zdane za pierwszym.

Obrazek
miros

Postprzez ___Yggdrasil___ » sobota 16 lipca 2005, 10:22

Mnie też to wydało się dziwne ale dopiero po powrocie do domu jak trochę emocje opadły (taki kwitek otrzymała tylko klientka, która jako jedna z 6 oblała na placu) i dlatego myślałem, że będę musiał pedałować do WORD i robić awanturę z tego powodu.
Ale i tak mnie uspokoiłeś mówiąc, że podczas zapisywania się na poprawkę wystarczy mieć przy sobie tylko dowód wpłaty i dowód osobisty.
Może jak zamontują w samochodach kamery (tak jak to opisano w artykule na stronie głównej), to zaczną ludzi szanować i traktować poważnie. I niestety nie jestem odosobniony w tym temacie, bo takie zdanie o większości egzamnatorów ma coraz więcej osób zdajacych (ci co zdali egzamin oraz nie) w WORD Lublin.
Pozdrawiam!
___Yggdrasil___

Postprzez Sławek_18 » sobota 16 lipca 2005, 10:52

a moze zdalas? ? ? Jak nie dostalas kartki, tzn. ze zdalas. :twisted: :twisted: :D
Sławek_18

Postprzez ___Yggdrasil___ » sobota 16 lipca 2005, 12:36

Nawet sobie nie wyobrażasz jakbym się cieszył, ale to raczej mało prawdopodobne, ponieważ na mieście wymusiłem pierwszeństwo podczas zmiany pasa ruchu (ale to nie była moja wina lecz jakiś dres się wkleił). Jednakże z tego co czytałem, to w takiej sytuacji następuje zmiana miejsc, a w tym przypadku nie miało to miejsca i wracałem do WORD za kółkiem - wiec może :shock:
Pozdrawiam!
___Yggdrasil___

Postprzez miros » sobota 16 lipca 2005, 14:16

no to wszystko wskazuje na to ze zdales, jesli egzaminator podczas tego bledu nie powiedzial ci nic i nie kazal sie zamieniac (co przy takim bledzie powinno nastapic) i nie oddal ci papierka to musze cie niestety zmartwic ale prawdopodobnie zdales :) :) :) :)

zadzwon do wordu i sie upewnij.
na nowym forum od 05 Lip 2002, na starym od 2001
kat B: wydane 15.04.02
zdane za pierwszym.

Obrazek
miros

Postprzez wiruswww » sobota 16 lipca 2005, 22:11

Gratuluje zdanego egzaminu, jak nie ma kartki i nie było przesadki wniosek jest jeden - egzamin zaliczony. To jest błąd ale egzaminatorzy czasem przymykają oczy, ja też robiłem fatalne błedy na mieście i byłem pewien że oblałem a jednak mi zaliczył.
Czasami mam dość tej całej techniki. Przez tą całą technologie ludzie oduczyli się rozmawiać twarzą w twarz :( I to jest naprawde smutne.
wiruswww

Postprzez ella » niedziela 17 lipca 2005, 21:47

jak nie ma kartki i nie było przesadki wniosek jest jeden - egzamin zaliczony.

:D Nie dostałam kartki, nie robiłam przesiadki na mieście- a nie zdałam :D
ella
Moderator

Postprzez ___Yggdrasil___ » środa 17 sierpnia 2005, 11:05

A jednak!
Zrobiłem sobie miesiąc wakacji i po powrocie do kraju (tzn. wczoraj) poszedłem do WORD w celu dowiedzenia się czy faktycznie zdałem egzamin czy też nie.
Prawie mnie z nóg zwaliło, gdy usłyszałem: pańskie Prawo Jazdy czeka na odbiór od przeszło dwóch tygodni w Wydziale Komunikacji.
Pozdrawiam!
___Yggdrasil___

Postprzez Sławek_18 » środa 17 sierpnia 2005, 11:13

a to sprytnie. Ja tu ide na egzamin na prawko a tu prawko czeka juz na mnie w WK :lol: :lol: :lol:
Sławek_18

Postprzez ___Yggdrasil___ » środa 17 sierpnia 2005, 11:33

Sławek_18 napisał(a):a to sprytnie. Ja tu ide na egzamin na prawko a tu prawko czeka juz na mnie w WK :lol: :lol: :lol:

Jeszcze nie egzamin, ja tylko chciałem się dowiedzieć na czym stoję, bo większość z Was sugerowała mi, że zdałem.

Nie ma się co śmiać Sławku :lol: :lol: :lol:
Jakbym miał na głowie włosy, to bym prawdopodobnie osiwiał.
Takiego stresu jak na egzaminie nigdy w życiu nie miałem, ja nawet miałem problem z powiedzeniem jak się nazywam! Po egzaminie wracałem do domu półprzytomny.
Natomiast wczoraj po usłyszeniu tego magicznego zdania biegłem do Wydziału Komunikacji niczym Forrest Gump (a warto napomnieć, że z WORD do Wydziału jest spora odległość) i zmęczenie odczułem dopiero dzisiaj.

Może powinienem posłuchać Waszych rad i zjeść sobie przed egzaminem batonika, wówczas nerwy nie dałyby o sobie aż tak mocno znać.
Pozdrawiam!
___Yggdrasil___

Postprzez gostek » środa 17 sierpnia 2005, 15:44

tez bym tak chciał : iść na egzamin a zeby mi powiedzieli pan a pan tu po co ?? pańskie prawo jazdy czeka juz od dawna w wudziale komunikacji !

:roll:

ale to raczej nie mozliwe za pierwszym razem hehe :D no chyba że byłbym jakimś synem kluczyka albo prezydenta czy innego tam dygnitarza :P
gostek

Postprzez ___Yggdrasil___ » środa 17 sierpnia 2005, 19:24

gostek napisał(a):tez bym tak chciał : iść na egzamin a zeby mi powiedzieli pan a pan tu po co ?? pańskie prawo jazdy czeka juz od dawna w wudziale komunikacji !

:roll:

ale to raczej nie mozliwe za pierwszym razem hehe :D no chyba że byłbym jakimś synem kluczyka albo prezydenta czy innego tam dygnitarza :P

Coś sugerujesz?
Czytaj ze zrozumieniem :evil:

Napisałem, że poszedłem do WORD w celu dowiedzenia się na czym stoję (a nie na egzamin), bo większość z Was sugerowała mi, że zdałem egzamin a ja uparcie trzymałem się swojej wersji wydarzeń. :roll:
Pozdrawiam!
___Yggdrasil___

Następna strona

Powrót do Egzamin na prawo jazdy