Witam
Wczoraj zdałem za 2 razem egzamin na kat. C. Od czasu jak złożyłem w WORDzie papiery do zdania egzaminu zmieniłem adres zameldowania, ale nowego dowodu jeszcze nie mam - będę miał za ok. 3tyg bo tyle się czeka. Mam jeszcze stary dowód. Po zdaniu egzaminu udałem się do biura celem zmiany mojego adresu w papierach, ale nie mając żadnego potwierdzenia mojego nowego zameldowania Pani nie mogła mi zmienić adresu co jest zrozumiałe. Dzwoniłem dzisiaj do WORDu czy nie mogę wysłać kurierem ksera zameldowania które dostałem w urzędzie (a nie wziąłem na egzamin, a mogłem

( ) lecz usłyszałem, że muszę być osobiście bo nikt za mnie wniosku nie wypełni itp. Musiałbym przyjechać z tym osobiście dzisiaj do godz 19:00 co jest dla mnie niemożliwe bo kończę zajęcia dopiero o 19 i fizycznie nie dam rady. Tym sposobem dokumenty wyjadą dzisiaj ze starym adresem. I tutaj pytanie do Was, jak potem (już po odbiorze prawa jazdy) wygląda zmiana adresu na nim? Po pierwsze czy jest to w ogóle konieczne, czy adres na dowodzie osobistym musi się zgadzać z tym na prawie jazdy? I drugie pytanie - czy robi się to w starostwie w wydziale komunikacji po prostu?
pozdr
Kat. B, 1 podejście, 10.12.2009:
Plac +
Miasto +
Kat. C, 1 podejście 24.09.2012
Plac +
Miasto -
2 podejście 10.10.2012
Plac +
Miasto +