dodatkowe jazdy

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

dodatkowe jazdy

Postprzez sopel17 » niedziela 12 sierpnia 2012, 17:10

witam ;)

Jestem po 3 niezdanych egzaminach praktycznych, teorie zdawałem jakoś w styczniu i teraz chce ponownie się zapisać na egzamin teoretyczny bo już mineło poł roku. Moje pytanie brzmi czy normalnie moge sie teraz zapisać na teorie czy pierw musze wyjeździć te dodatkowe jazdy (5h)? czy dopiero jak zdam teorie mam dokupić te jazdy i po ich wyjeżdżeniu zapisać sie na egzamin praktyczny.
sopel17

Re: dodatkowe jazdy

Postprzez jpl » poniedziałek 13 sierpnia 2012, 06:51

Przyznam się, nie jestem pewien, ale to jest chyba niezależne - osobno teoria, osobno praktyka, czyli możesz zrobić to w takiej kolejności, jak chcesz - nie możesz tylko zdawać egzaminu praktycznego, dopóki nie zdasz teorii. Nie wiem, czy oznacza to automatycznie, że nie możesz się na niego zapisać, ale jak coś, skontaktuj się z ośrodkiem egzaminowania, gdzie chcesz zdawać egzamin, tam Ci wszystko wytłumaczą.

Tak czy owak, powodzenia na egaminie :!: :D :wink:
jpl

Re: dodatkowe jazdy

Postprzez oskinstruktor » poniedziałek 13 sierpnia 2012, 17:54

Najpierw zaświadczenie o ukończeniu szkolenia dodatkowego a potem możesz dopiero z tym zaświadczeniem zapisać się na egzamin.
oskinstruktor

Powrót do Egzamin na prawo jazdy