Ustalenie egzaminu

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Ustalenie egzaminu

Postprzez Patryk94 » wtorek 03 lipca 2012, 17:12

Witam,
piszę temat z pytaniem czy jest możliwość ustalenia egzaminu elektronicznie poprzez wpłatę na konto? Egzamin chciałbym zdawać w Elblągu.
Pozdrawiam.
Obrazek
Patryk94

Re: Ustalenie egzaminu

Postprzez mk61 » wtorek 03 lipca 2012, 21:22

WORD nie interesuje, w jaki sposób pieniądze znajdą się na ich koncie. Tylko po przelewie musisz wydrukować potwierdzenie zapłaty. No i na same ustalenie terminu musisz się pofatygować osobiście, lub dać komuś upoważnienie.
Pozdrawiam. Marcin.
All Rights Reserved. Ÿ
Nobody is perfect. I am nobody.
rusel napisał(a):realne to jest skur-wy-syństwo żeby wymagać od kogoś więcej niż wymaga się od siebie.
mk61

Postprzez Kamasek » środa 04 lipca 2012, 11:27

Ja w OSK dostałem trójdzielną karteczkę. Na każdej części wpisywało się imię nazwisko i coś tak jeszcze. Potem spacerek na pocztę, żeby zapłacić. Tam oddajesz kartkę i otrzymujesz jedną część z tej kartki, a następnie jak Ci napisał MK wycieczka do WODRu. W WORDzie załatwiał mi to instruktor.
5.06.2012r.-prawko zdane za pierwszym podejściem
Obrazek
Kamasek

Postprzez Patryk94 » środa 04 lipca 2012, 18:55

Dałem plamę... Nie zdałem egzaminu na samym jego końcu, wymusiłem pierwszeństwo, zadania egzaminacyjne zaliczone za 1 razem, nie było żadnego zadania, które musiałem powtarzać, byłem tak zdenerwowany, że postanowiłem nie wpłacać na egzamin. Wiadomo... Zdenerwowanie przeszło i teraz chciałem jakoś elektronicznie, ale jak nie to trudno, do Elbląga mam za dużo drogi, żeby jechać :) Mój błąd, cóż, dziękuję za odpowiedzi.
Obrazek
Patryk94

Postprzez Boryna » poniedziałek 12 listopada 2012, 18:55

Odkopuje temat, chciałbym żeby instruktor zapisał mnie na egzamin bo nie mogę się w najbliższym czasie stawić w WORDzie osobiście. Powiedział że muszę dać mu kasę i upoważnienie. Co to za upoważnienie i co muszę w nim napisać? Jest może jakiś wzór w necie? WORD Szczecin.
Boryna

Postprzez Anett » poniedziałek 12 listopada 2012, 19:36

Ja nie dawałam żadnych upoważnień i mnie zapisywał instruktor. Ew ksero dowodu
Anett

Postprzez LexiconAvenue » poniedziałek 12 listopada 2012, 20:24

Boryna napisał(a):. Powiedział że muszę dać mu kasę i upoważnienie. Co to za upoważnienie i co muszę w nim napisać? .

Tak na logikę: Twoje dane + dane instruktora(imię, nazwisko, adres, PESEL, nr dowodu osobistego) i informacja, że upoważniasz go do dokonania w Twoim imieniu ustalenia terminu egzaminu praktycznego na prawo jazdy kategorii B w WORD w Szczecinie.
Co do kasy- nie możesz wpłacić na konto, wyfrukowac potwierdzenia i dać instruktorowi?
Would you get hip to this kindly tip
And go take that California trip
Get your kicks on Route 66
LexiconAvenue

Powrót do Egzamin na prawo jazdy