co dalej..

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

co dalej..

Postprzez swietlik » poniedziałek 28 maja 2012, 15:18

Witam
Mam pytanie dotyczące egzaminu na prawko. Chodzi o to, że część teoretyczną zdawałam w tamtym roku. Z tego co się orientuję mam pół roku na zdanie części praktycznej. Niestety 6 miesięcy już minęło, a ja nadal bez prawka...mam pytanie, co należy zrobić, aby ponownie podejść do egzaminu. Czy mam jeszcze raz zdawać część teoretyczną i czy nie muszę dokupić jakiejś konkretnej liczby godzin? Po prostu jadę, zdaję teorię i znowu mam okres 6 miesięcy na zdanie części praktycznej? Może głupie pytania, ale wolę się dowiedzieć : ) Jeżeli temat był, to przepraszam, ale najwyraźniej nie umiem szukać... :spoko:
swietlik

Re: co dalej..

Postprzez mk61 » poniedziałek 28 maja 2012, 16:55

swietlik napisał(a): Po prostu jadę, zdaję teorię i znowu mam okres 6 miesięcy na zdanie części praktycznej?

Tak. Jeśli minął ponad rok od ostatniego egzaminu, to Twoje dokumenty są w Twoim wydziale komunikacji i najpierw musisz się skierować tam, aby wysłali je do wybranego przez Ciebie WORD. Jeśli nie minął rok, to Twoje dokumenty są w WORD.
Pozdrawiam. Marcin.
All Rights Reserved. Ÿ
Nobody is perfect. I am nobody.
rusel napisał(a):realne to jest skur-wy-syństwo żeby wymagać od kogoś więcej niż wymaga się od siebie.
mk61

Powrót do Egzamin na prawo jazdy