Zdawalność Kategoria C

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Zdawalność Kategoria C

Postprzez wiewioreqezg » czwartek 23 lutego 2012, 14:24

Witam jak wiadomo z kategorią B ludzie mają wielkie problemy żeby zdać a jak to jest z kategorią C? też tak trudno osiągnąć?? pozdrawiam
wiewioreqezg

Re: Zdawalność Kategoria C

Postprzez ferensiak » czwartek 23 lutego 2012, 16:49

kolego, co do prawa jazdy na kat.C to sprawa wygląda mniej więcej tak: Zdawalność wynosi ok. 0,01% więc praktycznie jest to niemożliwe do zrealizowania. Osoba która uzyska wynik pozytywny z egzaminu zostaje uhonorowana orderem prezydenckim. :spoko: A tak na poważnie tutaj masz statystyki akurat z word-a białystok http://www.word.bialystok.pl/egzaminy_stat.html ; wynika z nich że łatwiej jest zdać na kat.C
ferensiak

Re: Zdawalność Kategoria C

Postprzez wiewioreqezg » czwartek 23 lutego 2012, 23:00

Tez tak własnie mi się wydawało :)
Bo jesli ktoś jeździ osobówką kilka lat już bez żadnych wpadek itp popisów to myśle żę łatwiej już mu zdać.
Nie chwaląc się zawsze miałem smykałkę do kierownicy, B zdałem za pierwszym razem o dziwo ,a wtedy u nas w łodzi najbardziej trzepali i większość po 4-5 razy musiała podchodzić , to po egzaminie po twarzach tych co się męczyli ze zdaniem widziałem tak jakby myśleli że zapłaciłem za prawko , :p
A noi w mojej pracy mamy tak że na popołudniowej zmianie mamy załadunek i jeździmy od magazynu do magazynu ciężarówami i naprawdę super się jeździ i chyba przed tym egzaminem nie miałbym takiego cykora jak przed osobówką :) Zbierać kasę i wybierać się na kurs
wiewioreqezg

Powrót do Egzamin na prawo jazdy