Szokująca sytuacja !! Musisz to przeczytać !!

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Szokująca sytuacja !! Musisz to przeczytać !!

Postprzez eustahy66 » czwartek 09 lutego 2012, 21:24

Nazwa tematu jest "mocno" przesadzona, napisałem tak by zwrócić waszą uwagę bo wiedziałem że słowo "szok" w tytule was zainteresuje,taka gra psychologiczna,sorki :) Mam 3 pytania:

1.Zdaje praktyczny w Opolu,słyszałem ze na egzaminie jeździ się i Reanult Clio i Fordem Fiestą,czy to prawda ? co jesli bede miał jazdy renault a egzamin fordem ? czy mam prawo wybrać sobie auto czy będą mnie mieć w d**** ze nie jeździłem nigdy tym autem ?
2.Gdybym chciał się odwołać o decyzji egzaminatora to co musze robić,czy musze coś płacić za samo odwołanie albo za odrzucone odwołanie ?
3. Tak z ciekawości, czy jak nie zdam 6 raz ( nie grozi mi to ) to też musze wyjeździć dodatkowe godziny i dostać zaświadczenie ?

Pozdrawiam
eustahy66

Re: Szokująca sytuacja !! Musisz to przeczytać !!

Postprzez lith » czwartek 09 lutego 2012, 21:32

Rzeczywiście straszne. Taka szokująca sytuacja, że aż nie wiem co powiedzieć -.-
lith

Re: Szokująca sytuacja !! Musisz to przeczytać !!

Postprzez skov » czwartek 09 lutego 2012, 21:39

ta "gra psychologiczna" może zniechęcić do udzielenia odpowiedzi, które zapewne jakbyś chciał znalazłbyś na tym forum.
1. Prawo jazdy masz na grupę pojazdów a nie na poszczególną markę. Możesz np. zdawać fordem transitem na którym nigdy egzaminu nie zdasz:)
2. Ten dość popularny ostatnio trend jest w gratisie choć uważam, że powinien być odpłatny. Mało tego, dostajesz darmowy bilet na projekcję swoich dokonań na egzaminie.
3. Tak
skov

Powrót do Egzamin na prawo jazdy