dodatkowe 5 godzin

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

dodatkowe 5 godzin

Postprzez baton » wtorek 26 kwietnia 2005, 15:55

Witam wszystkich, to mój pierwszy post na tym forum. Właśnie za mną 2 nieudane próby zdania egzaminu :( . Wiem, że po trzecim niepowodzeniu trzeba dokupić 5 godzin. I w związku z tym mam kilka pytań:
:arrow: Czy te godziny można dokupić w dowolnej szkole jazdy, czy tylko w tej, w której odbywało się kurs?
:arrow: W jaki sposób się dokumentuje owe dodatkowe godziny? Czy dostaje się jakieś specjalne zaświadczenie, czy wystarczy zwykłe KP poświadczające dokonanie zapłaty za dodatkowe jazdy?
:arrow: Czy można te godziny (choćby część) wykupić przed 3 próbą egzaminu, a w razie jego niezdania przedstawić je w WORDzie jako te obowiązkowe?
baton

Postprzez Mmeva » wtorek 26 kwietnia 2005, 16:14

Ad. 1. Tak (w dowolnej)
Ad. 2. Nie wiem, nie mialam przyjemności ;)
Ad. 3. Pewnie tak, ale zależy jak się umówisz z instruktorem (nie wszyscy się zgodzą).

Pozdrawiam
Mmeva

Postprzez ella » wtorek 26 kwietnia 2005, 16:29

W jaki sposób się dokumentuje owe dodatkowe godziny? Czy dostaje się jakieś specjalne zaświadczenie, czy wystarczy zwykłe KP poświadczające dokonanie zapłaty za dodatkowe jazdy?

Dostajesz zaświadczenie od instruktora, że odbyłeś te dodatkowe 5 jazd i to przedstawiasz w WORD przy zapisie na czwarty egzamin.
ella
Moderator

Powrót do Egzamin na prawo jazdy