Egzamin po 2 latach przerwy

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Egzamin po 2 latach przerwy

Postprzez wojtekqaz1 » piątek 04 listopada 2011, 13:35

Witam zdawalem raz egznamin 2 lata temu i nie udalo mi sie zdac i teraz pytanie czy po tych dwoch latach musze kupowac caly kurs od poczatku czy tylko kilka godzin dla przypomnienia. Jaka jest mniej wiecej cena 1 godziny. Jezdzic wydaje mi sie ze umiem przynajmniej po swoim miescie. waszym zdaniem ile godzin musialbym dokupic.
wojtekqaz1

Re: Egzamin po 2 latach przerwy

Postprzez Alcuina » piątek 04 listopada 2011, 14:01

Ja miałem podobną sytuację, kurs miałem zaliczony, podchodziłem dwa razy do egzaminu ale później musiałem zrobić 4 letnią przerwę, we wrześniu wykupiłem klika jazd (50zł/h) i zapisałem się na egzamin ( teoria + praktyka ).
Alcuina

Postprzez demonis » wtorek 08 listopada 2011, 22:46

ukończony kurs na prawo jazdy kat.B na "bezterminowy" okres ważności ja robiłem swój w 2004r. później 2 razy oblany egzamin praktyczny i teraz czyli 2011r. musiałem zdać ponownie teorie i teraz podchodzę znów do praktycznego, a i co ważne po tej przerwie płaciłem jak za zdawanie 1 raz czyli ta niższa stawka
demonis

Postprzez ella » wtorek 08 listopada 2011, 22:59

po tej przerwie płaciłem jak za zdawanie 1 raz czyli ta niższa stawka
A jest jakaś inna stawka? :shock: Ja znam tylko jedną stałą cenę dla wszystkich egzaminów we wszystkich WORD.
ella
Moderator

Powrót do Egzamin na prawo jazdy