P.S. wiem ze to głupie pytanie, bo kazdy kierowca sam powinien wiedziec jak ruszyc z miejsca w danej sytuacji, toż to podstawa

przez fryta » poniedziałek 01 sierpnia 2011, 20:50
przez michooo » poniedziałek 01 sierpnia 2011, 21:55
przez fryta » wtorek 02 sierpnia 2011, 00:26
michooo napisał(a):Jak Ci wygodniej po prostu
Wolę ruszać z nożnego albo trzymać auto na półsprzęgle, ręczny zaciągam jak stoję długo na światłach i chcę dać nogom odpocząć.
przez michooo » wtorek 02 sierpnia 2011, 02:29
przez alice_b » wtorek 02 sierpnia 2011, 18:07
przez piotrekbdg » niedziela 07 sierpnia 2011, 11:07
Teraz kiedy juz wiem ze plac jest nierówny jestem ostro zeschizowany ze znowu mi sie stoczy... I tutaj pojawia sie moje pytanie do was, mianowicie jak polecacie ruszac na łuku w takiej sytuacji, tak zeby samochód sie nie stoczył i nie zgasł...? Z ręcznego/nożnego, z gazem/bez gazu?
przez fryta » środa 17 sierpnia 2011, 23:38
piotrekbdg napisał(a):Teraz kiedy juz wiem ze plac jest nierówny jestem ostro zeschizowany ze znowu mi sie stoczy... I tutaj pojawia sie moje pytanie do was, mianowicie jak polecacie ruszac na łuku w takiej sytuacji, tak zeby samochód sie nie stoczył i nie zgasł...? Z ręcznego/nożnego, z gazem/bez gazu?
Po 30h, zaliczonej praktyce i zdanym egzaminie wewnętrzym koleś pyta jak ruszyć samochodem. Pochwal się w odpowiednim wątku swoją auto szkołą, możesz uratować w ten sposób pokaźną gotówkę przyszłym potencjalnym kursantom.
przez Cyberix » środa 17 sierpnia 2011, 23:45
przez Maniek5k » czwartek 18 sierpnia 2011, 12:08
fryta napisał(a):a swoją szkołe polecam wszystkim znajomym bo naprawde bardzo porządnie mnie przygotowali
fryta napisał(a):.2 egzaminu tez nie zdalem
przez piotrekbdg » czwartek 18 sierpnia 2011, 12:20
chyba niedokładnie kolego czytasz ;p pytanie było jak POLECACIE RUSZAC na łuku a nie JAK RUSZAC.......