Komenda parkowanie

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Komenda parkowanie

Postprzez kamas3 » wtorek 26 lipca 2011, 14:53

Mam do was takie proste pytanko czy na egzaminie egzaminator wyznacza nam miejsce parkingowe czy wydaje tylko polecenie proszę zaparkować np. po prawej stronie i my już sobie sami szukamy

I od razu zapytam czy podczas parkowania w prawo korekta jest obowiązkowa
kamas3

Re: Komenda parkowanie

Postprzez qwer0 » wtorek 26 lipca 2011, 15:18

Mam do was takie proste pytanko czy na egzaminie egzaminator wyznacza nam miejsce parkingowe czy wydaje tylko polecenie proszę zaparkować np. po prawej stronie i my już sobie sami szukamy

A jaka to roznica?? Jak wyda polecenie, zeby zaparkowac w konkretnym miejscu to parkujesz w konkretnym miejscu, jak powie, ze po prawo, to sobie zaparkujesz gdzies po prawo. Czy to takie istotne??
I od razu zapytam czy podczas parkowania w prawo korekta jest obowiązkowa

Korekta jest dozwolona, ale nie obowiazkowa.
To jest blok tekstu, który może być dodawany do Twoich postów. Ma limit 255 znaków
qwer0

Postprzez mrszufla » piątek 05 sierpnia 2011, 14:15

Egzaminator wydaję polecenie by zaparkować, niekoniecznie miejsce zaparkowania, pozwoli Ci na zaliczenie tego zadania.. Np. Jeśli zaparkujesz, a nie będzie możliwości otwarcia drzwi, egzaminator nie będzie mógł Ci zaliczyć zadania, ale będzie możliwość powtórzenia tego zadania. Także trzeba bacznie obserwować miejsce w którym zamierzasz zaparkować, i jeśli czujesz że nie zmieścisz się na tyle by zaliczyć zadanie, po prostu daj o tym znać egzaminatorowi.

Pozdrawiam!
mrszufla

Postprzez Michal0707 » sobota 06 sierpnia 2011, 11:17

ja słyszałem że powinien wyznaczyć miejsce do parkowania, na egzaminie też tak miałem że mi powiedział
18.04.11 - 20.06.11 - kurs
21.06.11 - zapisanie się na egzamin
18.07.11 - egzamin Bytom - zdane za pierwszym razem
26.07.11 - Prawo Jazdy:: Przyjęto wniosek - trwa postępowanie administracyjne.
29.07.11 - Plastik w dłoni ;)
Michal0707

Powrót do Egzamin na prawo jazdy