Czy zdałem egzamin?

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Czy zdałem egzamin?

Postprzez Winterex » poniedziałek 25 lipca 2011, 03:07

Witajcie,

Mam pewny problem. Zdawałem ostatnio egzamin praktyczny, wróciłem z egzaminatorem na plac, powypisywał papierki i stwierdził, egzamin pozytywny. Przynajmniej tak z tego co słyszałem, bo byłem bardzo zestresowany i nie mam pewności. Jak ma wyglądać arkusz egzaminacyjny, dostałem go od niego, popełniłem ogólnie 3 błędy, ale każdy w innym elemencie, nic nie jest skreślone i na dole jest BARDZO niewyraźnie jaka ocena i jego pieczątka i podpis.

Czy jeżeli nie ma nic pokreślonego to znaczy, że zdałem? Nic mi nie mówił więcej.
Winterex

Re: Czy zdałem egzamin?

Postprzez Michal0707 » poniedziałek 25 lipca 2011, 11:17

jeżeli tak jest jak opisujesz to zdałeś ;)
18.04.11 - 20.06.11 - kurs
21.06.11 - zapisanie się na egzamin
18.07.11 - egzamin Bytom - zdane za pierwszym razem
26.07.11 - Prawo Jazdy:: Przyjęto wniosek - trwa postępowanie administracyjne.
29.07.11 - Plastik w dłoni ;)
Michal0707

Postprzez michooo » poniedziałek 25 lipca 2011, 12:44

NIe możesz 2 razy popełnić tego samego błędu. A jeśli to różne błędy i nie było zagrożenia BRD, to zdałeś.
michooo

Postprzez xcvbghjk » piątek 29 lipca 2011, 19:50

witajcie. :)
Skoro już jestem w temacie o popełnianiu błędów na egzaminie praktycznym, to miałbym do Was wielką prośbę.
Otóż obecnie piszę poradnik na temat zdania egzaminu na prawo jazdy i mam taki problem. Chodzi mi o to, jakie błędy na egzaminie praktycznym skutkują negatywnym wynikiem egzaminu, a popełnienie jakich błędów skutkuje natychmiastowym przerwaniem egzaminu, oraz jakie błędy trzeba popełnić dwa razy żeby nie zdać egzaminu. Szukałem tych informacji, ale już wszystko mi się pogmatwało. Byłbym wdzięczny gdybyście pomogli mi uporządkować te informacje.
Z góry dziękuję za pomoc.
xcvbghjk

Postprzez michooo » piątek 29 lipca 2011, 20:06

ARKUSZ EGZAMINU

Te liczby 1 i 2 oznaczają, że każdą z tych rzeczy można raz zrobić źle. Natomiast za spowodowanie zagrożenia w ruchu drogowym (np wymuszenie pierwszeństwa, zignorowanie stopu, próba przejechania pieszego, chęć uderzenia w stojący czy jadący pojazd i milion innych rzeczy, które można sobie wyobrazić) jest natychmiastowe przerwanie egzaminu.

TUTAJ masz szczegółowe kryteria egzaminowania
michooo

Powrót do Egzamin na prawo jazdy