przez Pitrus » czwartek 10 marca 2011, 19:51
przez mk61 » czwartek 10 marca 2011, 20:05
rusel napisał(a):realne to jest skur-wy-syństwo żeby wymagać od kogoś więcej niż wymaga się od siebie.
przez Pitrus » czwartek 10 marca 2011, 20:32
przez skov » czwartek 10 marca 2011, 20:36
Pitrus napisał(a): po 30godzinach bo specjalnie oblewają żebyś jeszcze musiał godziny dokupić. I to sporo. Tak z 15 to minimum.
przez Pitrus » czwartek 10 marca 2011, 21:36
przez szerszon » czwartek 10 marca 2011, 22:09
Pitrus napisał(a):Z tym że ja już za kierownicą czuję się już mega pewnie.
A jeszcze powiem taką ciekawostkę że w konkurencyjnej szkole ponad 80% osób nie dokupuje godzin, tylko po tych 30 idzie na egzamin a zdawalność szkoły za pierwszym razem wynosi 74%.
przez bobpl » czwartek 10 marca 2011, 22:33
Pitrus napisał(a):Z tym że ja już za kierownicą czuję się już mega pewnie. Sporo też prywatnie jeżdżę innymi samochodami dlatego więcej niż 2 wyjazdy(4godziny) nie dokupię bo już budżet przeznaczony na prawko się kończy.
A jeszcze powiem taką ciekawostkę że w konkurencyjnej szkole ponad 80% osób nie dokupuje godzin, tylko po tych 30 idzie na egzamin a zdawalność szkoły za pierwszym razem wynosi 74%.
przez Przemek211 » czwartek 10 marca 2011, 22:44
bobpl napisał(a):Pitrus napisał(a):Z tym że ja już za kierownicą czuję się już mega pewnie. Sporo też prywatnie jeżdżę innymi samochodami dlatego więcej niż 2 wyjazdy(4godziny) nie dokupię bo już budżet przeznaczony na prawko się kończy.
no jasne
W takim razie powodzenia na egzaminie, czekamy na relację. Ja, jak jezdze juz pol roku nie twierdze ze jezdze mega dobrze. Ba. Nie twierdze ze jezdze dobrze. Jezdze poprawnie, przepisowo.
A ze sie czuje pewnie - to podstawa, bo kierowania pojazdem nie mozna sie bac.
przez bobpl » piątek 11 marca 2011, 00:44
przez sankila » piątek 11 marca 2011, 03:21
Mam dziwne przeczucie, że w następnym poście uraczysz nas adresami tych szkół, ze szczególnym uwzględnieniem tej dobrejPitrus napisał(a):A jeszcze powiem taką ciekawostkę że w konkurencyjnej szkole ponad 80% osób nie dokupuje godzin, tylko po tych 30 idzie na egzamin a zdawalność szkoły za pierwszym razem wynosi 74%.