Parkowanie

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Parkowanie

Postprzez Jr.Peter » sobota 12 lutego 2011, 22:33

[b]Witam!
Mam pytanie ile jest parkowań na egzaminie na prawo jazdy kat.b?....bo w moje szkole miałem tylko na 2 parkowania(równoległe tyłem oraz prostopadłe przodem)..dodam jeszcze,że Ci wyjeździłem wszystkie godzinny ale niestety egzamin wewnętrzny oblałem..choć z tym oblaniem to był się kłócił;p
Jeszcze mam małe pytanie [edytowany przez moderatora/regulamin punkt 7]
House to nie tylko muzyka to coś więcej uczucie, miłość, fascynacja coś co jest w naszych sercach a nie tylko w uszach...
Jr.Peter

Re: Parkowanie

Postprzez lith » sobota 12 lutego 2011, 22:36

jest jeszcze skośne
lith

Postprzez Jr.Peter » sobota 12 lutego 2011, 22:51

I co mam w tym wypadku zrobić w skoro wyjeździłem wszystkie godzinny?...Co mam zrobić małą zemstę n a swojej instruktorce za oblany egzamin wewnętrzny i pójść na skargę do szefa szkoły...Ogólnie rzecz biorąc to ta instruktorka jest troszkę dziwna bo czasami sie pyta czy robiłem to czy tamto i to nawet kilka razy.A wydaje mi się,że ona powinna zapisywać sobie co robiłem a czego nie;p
House to nie tylko muzyka to coś więcej uczucie, miłość, fascynacja coś co jest w naszych sercach a nie tylko w uszach...
Jr.Peter

Postprzez szerszon » sobota 12 lutego 2011, 23:06

Parkowanie skośne to troszeczkę łatwiejsza odmiana prostopadłego, a więc za bardzo nie robilbym scen.
Poza tym przed egzaminem z pewnoscia przydałoby sie dokupić przynajmniej 2 godziny dla rozkrecenia się i przy okazji w ciagu 5 minut nauczyc sie tego skośnego.
A że instruktor sierota i nie wie co przerabiał :hmm:
Ja mam lekki schemacik dostosowywany do postepów w nauce i na upartego nie potrzebuje zaglądać do karty przebiegu.
szerszon

Postprzez Jr.Peter » niedziela 13 lutego 2011, 00:45

Jutro jak wejdę do L-ki do spytam się uczy nauczy mnie dzisiaj parkować skośnie i jestem ciekawy jej reakcji;p
No muszę wykupić te dodatkowe godzinny,ponieważ nie zaliczyła mi egzaminu wew. a nawet nie powiedziała mi jakie błędy popełniłem na tym egzaminie...i zaczynam obawiać się,że trafiłem na szkolę,która na ciąga kursantów na kasę;p
Odpowie mi ktoś na drugie pytanie?
Jr.Peter

Postprzez michooo » niedziela 13 lutego 2011, 00:54

A jakie jest drugie pytanie? Chyba było niezgodne z regulaminem ;P
Może sformułuj je inaczej albo załóż inny temat.
michooo

Powrót do Egzamin na prawo jazdy