pomocy!!! - testy

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

pomocy!!! - testy

Postprzez stan42 » niedziela 19 grudnia 2004, 11:19

POMÓŻCIE MI!!! ZAWSZE DOSTAJE TO SAMO PYTANIE, A NIE MAM NA NIE W MOICH TESTACH ODPOWIEDZI: JEST ZNAK "ZAKAZ POSTOJU" I STRZAŁKA W DÓŁ. I ODPOWIEDZI SĄ TAKIE: POSTÓJ PRZED ZNAKIEM MOŻE TRWAĆ NIE DŁUŻEJ NIŻ MINUTĘ NA JEZDNI I POBOCZU, DOZWOLONE JEST ZATRZYMANIE ZA ZNAKIEM NA JEZDNI I DOZWOLONE JEST ZARZYMANIE ZA ZNAKIEM NA POBOCZU. POMOCY! CZY TO ŻE NIE MOGĘ STAWAĆ OZNACZĄ, ZE MOGĘ ZATRZYMYWAC SIĘ?? ALE NA JEZDNI CHYBA W OGOLE NIE MOGĘ SIĘ ZATRZYMYWAĆ!BRAINDAMAGE@INTERIA.PL
stan42

Postprzez ella » niedziela 19 grudnia 2004, 11:59

JEST ZNAK "ZAKAZ POSTOJU" I STRZAŁKA W DÓŁ. I ODPOWIEDZI SĄ TAKIE: POSTÓJ PRZED ZNAKIEM MOŻE TRWAĆ NIE DŁUŻEJ NIŻ MINUTĘ NA JEZDNI I POBOCZU, DOZWOLONE JEST ZATRZYMANIE ZA ZNAKIEM NA JEZDNI I DOZWOLONE JEST ZARZYMANIE ZA ZNAKIEM NA POBOCZU. POMOCY! CZY TO ŻE NIE MOGĘ STAWAĆ OZNACZĄ, ZE MOGĘ ZATRZYMYWAC SIĘ??

Wszystkie odpowidzi są poprawne. Znak zakaz postoju pozwala nam zatrzymać się ale nie dłużej niż na jedną minutę. Jeżeli nie ma zakazu postoju na ulicy to i tam możemy stać.
Ostatnio zmieniony niedziela 19 grudnia 2004, 13:03 przez ella, łącznie zmieniany 1 raz
ella
Moderator

Postprzez miros » niedziela 19 grudnia 2004, 13:02

hmmm a nie wystarczylo sprawdzic w kodeksie? widze ze uczysz sie testow na pamiec, proponuje poczytac kodeks jak masz jakies watpliwosci. tam powinienes znalezc odpowiedzi na swoje pytania.
na nowym forum od 05 Lip 2002, na starym od 2001
kat B: wydane 15.04.02
zdane za pierwszym.

Obrazek
miros

Powrót do Egzamin na prawo jazdy