Materiały do nauki na egzamin dla egzaminatorów prawa jazdy

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Materiały do nauki na egzamin dla egzaminatorów prawa jazdy

Postprzez wyrzynacz » sobota 13 marca 2010, 13:58

Dzień dobry wszystkim. Zauważyłem że nie można prawie wcale znaleźć w Internecie żadnych materiałów do nauki na egzamin na egzaminatora prawa jazdy. Jeżeli już są jakieś dostępne to niestety w bardzo rozproszonej formie. Dzięki uprzejmości pewnej osoby stałem się posiadaczem takich właśnie materiałów. Obejmują one przede wszystkim akty prawne, konspekty, szkolenia, metodykę i inne informacje potrzebne do nauki. Oprócz tego to co tygryski lubią najbardziej czyli pytania i testy. Nie muszę chyba mówić do czego to jest przydatne. Ponieważ ta osoba nie chciała ode mnie niczego oprócz dziękuję to również ja niczego za nie nie chcę. Pliki znajdują się na moim chomiku. Trochę ich jest bo po spakowaniu zajmują około 150 mb a po prawie 300 :) więc nie jest mało. Dlatego od razu uprzedzam ze będzie konieczne utworzenie własnego chomika co jest akurat bezpłatne i wykupienie sobie ulepszenia konta co dużo nie kosztuje, lub dodatkowego transferu co kosztuje jeszcze mniej. Jeżeli zarejestrują się państwo z tego linka to dostana państwo 10% rabatu na płatne usługi w przyszłości.

Super servis do ściągania plików

Po zarejestrowaniu proszę przejść na chomik o nazwie „wyrzynacz” i tam odszukać potrzebne materiały. Zapraszam.

Przepraszam za brak plików w folderze, były w głównych katalogu. Już są na miejscu. ps. Dodalem 3 zrzuty z rozpakowanych katalogów.

Gdyby można było to proszę o jakieś komentarze, czy się przydają te materiały wam np. Jest tego dużo, wystawiłem to wszystko w jednej paczce bo za dużo plików do wstawiania pojedynczo. Cześć testów jest rozwiązana ale nie wszystkie.
wyrzynacz

Postprzez Poznanianka » sobota 13 marca 2010, 23:48

Z ciekawości ściągnę sobie :)
Ale od zawsze uważam, że testy są do niczego niepotrzebne. Jaka jest pewność, że właśnie takie konkretne pytania będą na egzaminie? Żadne a właściwie prawie zerowe bo pytania rzadko się powtarzają. Spora część takich pytań jest przekręcona a i odpowiedzi niekoniecznie zaznaczone są poprawnie.
Co prawda mam jeszcze trochę czasu do egzaminu ale wolę poświęcic czas na 217 niż na studiowanie testów :)
Poznanianka

Postprzez Poznanianka » niedziela 14 marca 2010, 00:22

Faktycznie sporo tego.
Do testów nawet nie zajrzałam i zaglądać nie zamierzam ale reszta całkiem przydatna :)
jako, że kurs skończony to większość mam ale dla osób, które zaczynają będzie to rewelacyjna pomoc :)
Poznanianka

Postprzez wyrzynacz » niedziela 14 marca 2010, 00:24

Wiesz nauki nic nie zastąpi, ale tu właśnie oprócz testów i pytań mamy jeszcze ustawy, przepisy itp. I to praktycznie wszystkie które się przydadzą, a nawet więcej bo z tego co zauważyłem zakres materiału jest całkiem spory. Osobiście uważam że napewno zaoszczędzi to wielu osobom dużo czasu. Ale ja nie zdaje więc dlatego jestem ciekawy opinii osób które się zapoznały z tym materiałem. Zresztą w sieci nie jest łatwo znaleźć coś wiecej.
A i to co mam zawdzięczam wyłącznie pomocy jednej osoby, za co jeszcze raz dziekuje.
wyrzynacz

Powrót do Egzamin na prawo jazdy