przez tfu! » środa 28 lipca 2004, 22:14
no, to żeczywiście ZASKAKUJĄCE,że po kursie można nie wiedzieć, że obowiązkowy manewr czyli łuk ma podstawowe ograniczenie typu - trzeba zaparkować i z przodu i z tyłu do 40 cm od lini słupków!!no i jechać płynnie(bez zatrzymania) :shock: to te manewry instruktor musiał "odwalić", jak niektórzy wykładowcy teorię(dając tyle co tytuł podręcznika do kupienia.dziękuję, dowidzenia)
ale wracając do twoich wątpliwości, to ja zrobiłam też (może to ta kwestia) podobny błąd - mianowicie wjechałam sobie w koperte, zobaczyłam,że dobrze stoję i po prostu zaczęłam wyjeżdzać.. no i usłyszałam ,że w takim razie druga próba bo rzekomo nie wjechał mi przód( a miałam stanowisko zaraz przy publice i bokiem owym ferelnym do narzeczonego, który to widział i błędu nie było, bo wjechałam i to głęboko, Ale dostałam reprymendę za samowolkę i "zadufanie" mimo,że to był tylko stres)
tak więc jeśli zrobiłaś jedno i drugie nawet na niego nie spojrzawszy to bardzo możliwe ,żę ta sama diagnoza. Rozumiem, że powiedział ci o tym po pierwszej próbie, no bo nie mógł nakazać powtórzyć nie podając przyczyny, ale nawet wtedy jeśli nigdy nie parkowałaś na te 40 cm, mogłaś mieć problem, to zrozumiałe...
także żadne odwołanie moim zdaniem nie przysługuje.egzaminator był kompetentny.
P.S zreszta w osrodku na każdej ścianie sa po dwie tablice z rozrysowany,manewrami. Mi jeszcze w sali przypominano o tym, czeka się nieraz ponad 2 godziny na swoja kolejkę , chodzi wokól tych rysunków, ogłoszeń, przypomnień...
Ostatnio zmieniony środa 28 lipca 2004, 22:20 przez
tfu!, łącznie zmieniany 1 raz