Ciekawa sytuacja z egzaminu

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Postprzez Cinek » czwartek 18 grudnia 2008, 21:26

Sorki, ale musiałem wstapić na forum i napisać parę słów do pana reidena...Miszczu, czy Ty, aby znasz przepisy ruchu drogowego-1 sprawa, 2- po jakiego diabła piszesz o skandalach w kolejce po egz.? Wystarczy stanąć pod monitorem i czekać aż coś się zwolni...

Padlo polecenie prosze skrecic w lewo

I w tym momencie miszczu powineneś się znaleźć już przy krawężniku, bo byłeś na jednokierunkowej :?

No wiec, kierunek i czekam az przy pasie zieleni bedzie miejsce, bo L-ka tam stała.

Tak się skłąda, ze w tej elce to ja siedziałem i z moją kursantką debatowaliśmy, czy nie masz przerwanego egzaminu. Kłamiesz w żywe oczy. Nie stałeś na środku, tylko przy prawej, ale wiem, że prawda bywa bolesna...

I egzaminator sie pyta czy jestesmy przy lewej stronie drogi

No widzisz kolego, pan egzaminator był miły i jeszcze się ładnie Ciebie zapytał, żebyś później nie opowiadał swoich bajeczek na takim porządnym forum jak te :D

Życzę w nowym roku szerszego spojrzenia na świat:)

Instruktor Car Driver 8)
Cinek

Postprzez reiden » niedziela 04 stycznia 2009, 17:37

Tak się skłąda, ze w tej elce to ja siedziałem i z moją kursantką debatowaliśmy, czy nie masz przerwanego egzaminu. Kłamiesz w żywe oczy. Nie stałeś na środku, tylko przy prawej, ale wiem, że prawda bywa bolesna...

To mnie rozbilo hehehe ;p
gratuluje rozgarniecia
egzaminator mi powiedzial ze ruszalem ze srodka a tu sie dowiaduje ze ruszalem z prawej xd

a co do prawa jazdy to juz zdalem ;]
reiden

Postprzez Cinek » niedziela 04 stycznia 2009, 21:23

Myślisz sobie, ze jesteś wielki facet :D Wchodzisz na forum jak do obory,rzucasz jakieś bezpodstawne pretensje do całego swiata i jeszcze masz odwagę dopisywać jakieś skrajnie anormalne poglądy i karmić innych tymi "skandalami"...Po swoim pierwszym wystąpieniu powinieneś wejść i skłonić główkę na tym forum oraz przeprosić wszystkich, ze zachowałeś się cynicznie ale widzę, że u jednych wiek nie idzie równo z rozwojem umysłowym :?

Mówisz, że zdałeś :wink:

Jak Ty to zrobiłeś? Opisz wszystkim swoje odczucia, myśli, które Cię napiętnowały w trakcie egzaminu....chętnie posłuchamy co nie podobało Ci się podczas tego egzaminu, czy może trasa wiodła przez drogi jednokierunkowe 8)
Cinek

Powrót do Egzamin na prawo jazdy