Ludzie! Zamieńcie się ze mną na termin! (Gdańsk)

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Ludzie! Zamieńcie się ze mną na termin! (Gdańsk)

Postprzez koralgol » czwartek 17 czerwca 2004, 13:44

Do wszystkich ludzi dobrej woli: mam termin 21 lipca, a zależy mi na zdawaniu wcześniej. Jeżeli przeczyta to ktoś, kto ma wcześniej a jest mu obojętny termin zdawania, proszę o kontakt. Niestety, teraz nie mam dostępu stałego do netu, dlatego proszę o jakiegoś ewentualnego ssmana: 502789900. Z góry dzięki! Dodam, że oczywiście zamiana nic w Pordzie nie kosztuje i należy się tylko zgłosić.
koralgol

Postprzez olala » czwartek 17 czerwca 2004, 18:14

Marne szanse. Ja szukałam i nie znalazłam żadnego chętnego.I DOBRZE.Bo zdałam.Pozdr.
olala

Postprzez bulekk » czwartek 17 czerwca 2004, 22:20

Szczerze wątpie aby w ogóle istniała możliwość zamiany się z kimś na terminy. Tak było ostatnio w moim przypadku.
Miałem termin na 13 maj, niestety musiałem wyjechać na pogrzeb 400 km od miejsca zdawania egzaminu, więc w gre nie wchodził szybki dojazd ani nic w tym stylu.
Mój instruktor wykombinował tak aby kolesia z 19 maja przerzucić wcześniej na mój termin (13 maj), a ja wtedy jak wróce za tydzień, to mógłbym pojechać sobie 19 maja bez płacenia żadnej kary.
Zadzwonił do WORD'u, zbywali go. Wreszcie pojechał (100 km) z kursantami na egzamin i popytał się.
Niestety nie zgodzili się na zamiane terminów, nawet po okazaniu aktu zgonu, który mogłem dostarczyć.
Musiałem płacić karę 50 zł i wyznaczyć następny termin za miesiąc (9 czerwiec - zdałem:) )
Tak więc nie wiem czy ten Twój post ma w ogóle jakiś sens.

Pozdrawiam ii.. życze powodzenia :)
KW
bulekk

Postprzez ella » czwartek 17 czerwca 2004, 23:10

Zadzwonił do WORD'u, zbywali go. Wreszcie pojechał (100 km) z kursantami na egzamin i popytał się.
Niestety nie zgodzili się na zamiane terminów, nawet po okazaniu aktu zgonu, który mogłem dostarczyć.
Musiałem płacić karę 50 zł i

Przepisanie się na egzamin jest jak najbardziej możliwe. Ale trzeba to zrobić kilka dni wczesniej i nie telefonicznie.
Gdyby instruktor pojechał kilka dni wczesniej to wszystko by załatwił. A on chciał w dniu twojego egzaminu wpisać kolegę zamiast ciebie. Tak nie da rady.
ella
Moderator

Postprzez bulekk » piątek 18 czerwca 2004, 16:45

Ehm.. no i pewnie masz racje.
Ale cóż, może to akurat nie byłby szczęśliwy dzień dla mnie :)
Jest OK.

pozdrawiam.
KW
bulekk

Postprzez olala » piątek 18 czerwca 2004, 22:01

bulekk napisał(a):Szczerze wątpie aby w ogóle istniała możliwość zamiany się z kimś na terminy. Tak było ostatnio w moim przypadku.
Tak więc nie wiem czy ten Twój post ma w ogóle jakiś sens.
KW

oj, coś kiepsciutko zabrałes sie do sprawy - mnie nikt nie zbywał , dowiedziałam sie osobiście ,ze taka zamiana jest możliwa do 4 dni roboczych przed egzaminem - bez problemu.Poblem był jedynie ze znalezieniem chętnej osoby
olala

Powrót do Egzamin na prawo jazdy