Jak to po 3 niezdanym egzaminie?

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Jak to po 3 niezdanym egzaminie?

Postprzez MajkaK » piątek 04 czerwca 2004, 14:08

Przepraszam, ze tak marudzę ale temat prawo jazdy jest teraz moich tematem na topie :D .
Jak nie zdam 3 egzaminu to gdzie wykupuje te dodatkowe 5h jazd?
Gdzie chce czy jak? Moge u mojego instruktora?
A jakis swistek to dostane od instruktora czy ja musze go skads wziac ( np. z wordu) i instruktor musi mi go podpisac/przystemplowac? I co robie z tym papierkiem/zaswiadczeniem zanosze go do wordu razem z oplata za 4 egzamin?
Aha, jesli jezdze przed kazdym egzaminem z instruktorem to moze mi on "zaliczyc" te wczesniejsze wyjezdzone jazdy, czy kombinuje za bardzo??? :oops: czy ja musze KONIECZNIE te 5h jezdzic?
Napiszcie jak bylo u Was. Z gory dziekuje
MajkaK

Postprzez ella » piątek 04 czerwca 2004, 14:18

Jak nie zdam 3 egzaminu to gdzie wykupuje te dodatkowe 5h jazd?
Gdzie chce czy jak? Moge u mojego instruktora?

Możesz wykupić gdzie chcesz, nawet u swojego instruktora.

A jakis swistek to dostane od instruktora czy ja musze go skads wziac ( np. z wordu) i instruktor musi mi go podpisac/przystemplowac? I co robie z tym papierkiem/zaswiadczeniem zanosze go do wordu razem z oplata za 4 egzamin?

Instruktor wyda ci zaświadczenie o odbytych jazdach i razem z opłata za egzamin zaniesiesz to do WORD i zapiszesz sie na egzamin.

czy kombinuje za bardzo???

Kazdy może kombinować :lol: Możesz sie umówic z instruktorem, że najpierw ci wyda papierek i zapiszesz sie na egzamin, a potem czekając na termin egzaminu odbędziesz te jazdy :wink: .
ella
Moderator

Postprzez MajkaK » piątek 04 czerwca 2004, 14:21

Dziekuje Ella :D
MajkaK

Postprzez aleksa » czwartek 24 czerwca 2004, 14:42

mam takie pytanko, datę egzaminu mam (zresztą czwartego) mam juz ustalona i nikt nie pytał czy wykupiłam jakieś dodoatkowe godziny,o co chodzi?
aleksa

Postprzez ella » czwartek 24 czerwca 2004, 14:46

aleksa napisał(a):mam takie pytanko, datę egzaminu mam (zresztą czwartego) mam juz ustalona i nikt nie pytał czy wykupiłam jakieś dodoatkowe godziny,o co chodzi?

Po trzech "oblanych " egzaminach musisz wykupic obowiązkowo 5 dodatkowych jazd i otrzymac zaświadczenie od instruktora, że je odbyłaś. To zaświadczenie potrzebne jest przy zapisie na czwarty egzamin.
Jak ci się udało zapisac na ten czwarty egzamin bez tego zaswiadczenia :?: :wink:
ella
Moderator

Powrót do Egzamin na prawo jazdy