Niebawem zdaję praktyczny na Bemowie.
Napiszcie jak to jest?
Jacy egzaminatorzy, jaka jest trasa egzaminacyjna, na czym najczęściej oblewają?
przez annastazja » wtorek 01 czerwca 2004, 11:07
przez bialy » wtorek 01 czerwca 2004, 18:19
Egazaminatorzy - rozni, pelny asortyment od A do N :DJacy egzaminatorzy
Napiszcie jak to jest?
jaka jest trasa egzaminacyjna
na czym najczęściej oblewają
przez Snuj ze Szczecina » wtorek 01 czerwca 2004, 19:45
przez Agula » środa 02 czerwca 2004, 09:54
przez ella » środa 02 czerwca 2004, 10:04
Ponoć jest jedna bardzo przyjazna pani egzaminator
przez annastazja » środa 02 czerwca 2004, 11:27
Agula napisał(a):Ponoć jest jedna bardzo przyjazna pani egzaminator :P ale nie wiem ja też teraz czekam na praktyke na Bemowie zapalanowana na 25.06. :| zaczynam sie obawiac coraz bardziej ^^ ale jakos to będzie, a ty kiedy zdajesz?
przez Slawek » środa 02 czerwca 2004, 12:07
Snuj ze Szczecina napisał(a):Egzamin składa się z części teoretycznej i części praktycznej.Aby przystąpić do części praktycznej musisz uzyskać pozytywny wynik z egzaminu teoretycznego.Właśnie wtedy zostaniesz dopuszczona do jazdy na placu manewrowym, na którym będziesz wykonywała wylosowany zestaw egzaminacyjny.Jeżeli uda ci się poprawnie wykonać wszystkie elementy zestawu, będziesz mogła wyjechać na miasto...
przez Sławek_18 » środa 02 czerwca 2004, 13:26
annastazja napisał(a):Agula napisał(a):Ponoć jest jedna bardzo przyjazna pani egzaminator :P ale nie wiem ja też teraz czekam na praktyke na Bemowie zapalanowana na 25.06. :| zaczynam sie obawiac coraz bardziej ^^ ale jakos to będzie, a ty kiedy zdajesz?
Zdaję 22.06, boję się potwornie gdyż jazdy skończyłam 20.02 miałam przerwę , w ostatni weekend pojechałam do rodziców (nie jestem z warszawy), jeździłam z ojcem po placu i wszystkie manewry skopałam.
Koszmar!!!!
przez annastazja » środa 02 czerwca 2004, 14:44
Sławek_18 napisał(a):annastazja napisał(a):Agula napisał(a):Ponoć jest jedna bardzo przyjazna pani egzaminator :P ale nie wiem ja też teraz czekam na praktyke na Bemowie zapalanowana na 25.06. :| zaczynam sie obawiac coraz bardziej ^^ ale jakos to będzie, a ty kiedy zdajesz?
Zdaję 22.06, boję się potwornie gdyż jazdy skończyłam 20.02 miałam przerwę , w ostatni weekend pojechałam do rodziców (nie jestem z warszawy), jeździłam z ojcem po placu i wszystkie manewry skopałam.
Koszmar!!!!
Strasznie długa przerwa radze Ci wziasc kilka/kilkanascie godzinek przed egzaminem. pozdro i powodzenia
przez Inga » piątek 11 czerwca 2004, 12:24
annastazja napisał(a):[Wezmę , wezmę , ale i tak się będę bać :-)
przez Agula » czwartek 24 czerwca 2004, 16:36
annastazja napisał(a):Zdaję 22.06, boję się potwornie gdyż jazdy skończyłam 20.02 miałam przerwę , w ostatni weekend pojechałam do rodziców (nie jestem z warszawy), jeździłam z ojcem po placu i wszystkie manewry skopałam.
Koszmar!!!!
przez ella » czwartek 24 czerwca 2004, 16:46
czy to prawda że moge poprawiać każdy manewr?
przez Sławek_18 » czwartek 24 czerwca 2004, 20:00
ella napisał(a):czy to prawda że moge poprawiać każdy manewr?
KAŻDY :!:
Masz prawo do jednej korekty przy kazdym manewrze, oprócz górki i zawracania na trzy.
przez Agula » czwartek 24 czerwca 2004, 22:09
Sławek_18 napisał(a):I łuku
przez to ja » czwartek 24 czerwca 2004, 22:12