Termin egzaminu na prawo jazdy w Gdańsku na Orunii

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Termin egzaminu na prawo jazdy w Gdańsku na Orunii

Postprzez olala » czwartek 13 maja 2004, 17:21

Szukam osób z Gdańska , które maja wyznaczony już termin na egzamin na prawo jazdy w pierwszej połowie czerwca i z przyczyn niezależnych od nich chciałyby go przesunąć na termin trochę póżniejszy - na 16 czerwca dokładnie. Na egzamin czeka sie teraz ponad miesiąc a ja niestety nie moge aż tak długo czekać . Przypuszczam ,że dzisiaj albo klika dni pózniej egzamin będzie dużo póżniej (terminy ) wieć jeśli ktoś by chciał nieco opóżnić termin ale nie aż tak bardzo to chętnie się zamienie trzeba jedynie to zgłosić w osrodku i wybrać sie tam razem. Dzięki z góry . Mam nadzieję,że za pare dni sie ktoś znajdzie.
olala

Postprzez olala » piątek 21 maja 2004, 14:31

hej! Czyżby nie było tu nikogo kto zdaje w najbliższym czasie egzamin w Gdansku??.No to moze chociaż dwa, trzy dni wcześniej :).Zadnych wypadków losowych nie "planujecie"??? ;)
olala

termin

Postprzez nela » piątek 21 maja 2004, 22:21

hej.. ja zdalam :-))))) 14. maja w gdansku.. no ale jesli musisz miec wczesniejszy termin z powodu np konczącego się terminu ważnosci egz. teoretycznego, to popros ładnie panie w osrodku... poszukaja jakiegoś awaryjnego terminu. no a jesli z innych powodów, to nie wiem czy sie uda, ale warto próbowac... no chyba,ze juz to nieaktualne.. pozdrawiam i POWODZENIA!!!!!!!
nela

Postprzez koralgol » sobota 22 maja 2004, 22:24

Ja mam termin 25 maja i chętnie bym się zamienił..ale niestety 16 czerwca już mnie tu nie będzie, więc muszę iść we wtorek, chociaż wcale mi się nie chce :< idę, bo jak się nie pójdzie to się ponosi koszty. Jak myślicie, lepiej jest z włączoną fonią czy wyłączoną? Jeśli się poprosi to pan wyłącza fonię w kamerze w samochodzie, zastanawiam się, jak jest korzystniej...
koralgol

Postprzez janek » niedziela 23 maja 2004, 00:27

Jak myślicie, lepiej jest z włączoną fonią czy wyłączoną? Jeśli się poprosi to pan wyłącza fonię w kamerze w samochodzie, zastanawiam się, jak jest korzystniej...

To zalezy od ciebie. Ja osobiście wolałbym z fonią. Przecież nie ja gadam w czasie egzaminu to rejestrowałoby tylko egzaminatora.
janek

Re: termin

Postprzez olala » niedziela 23 maja 2004, 18:07

nela napisał(a):hej.. ja zdalam :-))))) 14. maja w gdansku.. no ale jesli musisz miec wczesniejszy termin z powodu np konczącego się terminu ważnosci egz. teoretycznego, to popros ładnie panie w osrodku... poszukaja jakiegoś awaryjnego terminu. no a jesli z innych powodów, to nie wiem czy sie uda,

Moje gratulacje.Jesli chodzi o panie to rozmawialam juz nie raz z nimi i nic sie nie dało zrobić - fakt -przyczyną nie był termin ważności egzaminu teoretycznego ale to chyba nie istotne.Ogólnie wersja jest taka , ze jak pojawia sie tzw. awaryjny termin - czyli ze ktos np. zrezygnowal i zawiadomił o tym osrodek do 4 dni przed egzaminem to ten termin sie zwalnia i ten kto akurat wejdzie, zeby sie zapisać to jest tym szczesciarzem który sie na ten zwolniony termin może załapać.Innych rozwiązań i mozliwości nie widza.Czyli ze musialabym stac tam od rana do wieczora i pytac sie ludzi czy ktos nie przyszedł zgłosić zmiany terminu, rezygnacji itp.:)
olala

Postprzez olala » niedziela 23 maja 2004, 18:11

koralgol napisał(a):Ja mam termin 25 maja i chętnie bym się zamienił..ale niestety 16 czerwca już mnie tu nie będzie, więc muszę iść we wtorek, chociaż wcale mi się nie chce :< idę, bo jak się nie pójdzie to się ponosi koszty.

szkoda, natomiast jeśli chodzi o termin to można zrezygnowac do 4 dni przed egzaminem i nie ponosi sie wówczas kosztów. No tyle,ze już jest niedziela:).Powodzenia.
olala

Powrót do Egzamin na prawo jazdy