nie zdąrzyłam na egzamin. co wtedy ?

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

nie zdąrzyłam na egzamin. co wtedy ?

Postprzez arok345 » piątek 18 lipca 2008, 09:00

Witam. Powiedzmy że godzina egzaminu to 7:30. Nie zawsze wywołuja punktualnie ale akurat ja bybym pierwszy w listy . Wiemy że sa różne wypadki losowe, np wypadek w drodze na egzamin. No i niedojechałem. Co wtedy? czy kasa za egzamin przepada?

a drugi przypadek: dojechałem ale z godzinnym opóźnieniem.moje nazwisko juz predzej wywołano. Co wtedy?
arok345

Postprzez Patsy » piątek 18 lipca 2008, 09:34

w pierwszym przypadku czyli niestawienie sie na egzamin przepada Ci połowa kasy.

w drugim przypadku najlepiej poszukac i podejsc do egzaminatora i sie usprawiedliwic zazwczyczaj mozna jeszcze zdawac.
U mnie na egzaminie chlopak sie spóźnił 30 min poszukał egzaminatora pogadał z nim i normalnie zdawał razem z nami.
Prawdziwy przyjaciel to ktoś, do kogo możesz zadzwonić o trzeciej w nocy i powiedzieć:"Jestem w więzieniu w Meksyku"a on na to odpowie:"nic się nie martw, zaraz tam będe".
Patsy

Postprzez tom9 » piątek 18 lipca 2008, 10:13

jesli to egzamin z teoria wystarczy piec minut spoznienia i przepadlo. jesli sama praktyka jest szansa sie dogadac. to juz tylko zalezy od egzamiatora czy twardo bedzie sie trzymal przepisow czy przymknie oko.
[b]Kierowca[/b] z prawem jazdy kategorii "B" i "C" 8)

[i]specyficzne podejście do życia[/i]
tom9

Postprzez doti1983 » sobota 19 lipca 2008, 13:25

W Wawie sprawdzają listę o konkretnej godzinie... nie ma Cię bądź spóźniłeś się egzamin przepada... za następny termin płacisz połowę kasy
doti1983

Postprzez barbara_bush » sobota 19 lipca 2008, 14:22

tom9 napisał(a):jesli to egzamin z teoria wystarczy piec minut spoznienia i przepadlo.

spóźniłam się prawie 15 minut na egz. teoretyczny a zostałam dopuszczona :P

zapytać można zawsze, nic tym nie tracisz, może egzaminator będzie mieć dobry dzień i dopuści
barbara_bush

Powrót do Egzamin na prawo jazdy