przez Snuj ze Szczecina » piątek 30 kwietnia 2004, 22:31
Kur... tak sobie czytam, czytam i dochodze do wniosku że jestem w cyrku a nie na FORUM DYSKUSYJNYM.Jak zapewne wiadomo na FORUM się dyskutuje, a nie rozmawia samemu ze sobą.Forum to sensowna wymiana zdań, poglądów, które idą w parze z wypowiedziami innych użytkowników.A tymczasem, ty Piotrze, starasz się przekonać nas - Forumowiczów do swojej racji i próbujesz tym samym zmienić nasz pogląd.Musisz wiedzieć jedno : My nie jesteśmy ustawodawcy, my nie jesteśmy sejm, tylko użytkownicy Forum Dyskusyjnego.Swoimi działaniami, które są nastawione na podstawowy cel - nic nie zmienisz i niczego nie zdziałasz.Prawo jazdy, jak było i będzie od osiemnastego roku życia.Zdecydowana większość szesnastolatków jest poprostu niedojrzała do tego aby kierować samochodem.Oni nie zdają sobie sprawy że samochód to maszyna która może zabijać, że liczą się nie tylko umiejętności i poczucie pewności.Oni nie wiedzą że najważniejsza jest dojrzałość emocjonalna, wyobrażnia, umiejętność przewidywania.Dlatego właśnie ustaniowiono że prawo jazdy będzie od 18 roku życia.W wieku gdy psychika człowieka staje się psychiką człowieka dorosłego.Wcale na tym forum nikt nie twierdzi że jesteś niedojrzały, czy głupi ( jak to sam ująłeś w innym temacie).Wprost przeciwnie może jesteś lepszy niż nie jeden 20 latek, ale nikt dla ciebie wyjątku nie będzie robił.Zresztą jak większość na forum zauważyła czytając twoje wypowiedzi - sam wystawiasz sobie opinie " złośliwego naganiacza wypowiedzi".I musisz zrozumieć, źe swoimi wypowiedziami i podporą równieśników - nic nie zdziałasz.Twoje działania są poprostu zbędne.Prawo jazdy jest i było od 18 roku życia.Nie zauważasz jak przynudzasz tym innych?, jak denerwujesz forumówiczów, tymi syzyfowymi wypowiedziami? - zobacz na rekacje Mirosa,Sławka18 - którzy są już zmęczeni i znudzeni tym co wypisujesz - nic dziwnego, ja również i pewnie wielu milczących też.Prosze cię o jedno - nie wypowiadaj się już na ten temat i skończ już z dodawaniem tematów i wypowiedzi jeśli chodzi o tą kwestie.To już jest chorobliwie nudne, a twoje wypowiedzi stają się powolutku złośliwe.A popatrz - my tutaj piszemy o dojrzałości? - a sam zaprzeczasz temu faktowi.Jeśli jesteś inteligetny sam przyznasz mi racje czytając ten post.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam Serdecznie