Kraków-Koszykarska

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Kraków-Koszykarska

Postprzez lamia75 » wtorek 20 kwietnia 2004, 17:51

Witajcie! Dzisiaj za drugim podejściem zdałam egzamin na prawko w Krakowie!!! I jestem z siebie dumna! Ale:

Gorąco polecam kobiete -zaznaczam-nieskorumpowaną - egzaminatora(jedyną chyba)- !! Jak ją wylosujecie -cieszcie się! Babka jest niesmaowicie przychylna i miła, nie ma cienia intencji zeby kogos "udupić", przepuszcza nawet zle wykonane manewry, aby dać szansę ludziom do końca i sprawdzić, czy to stres czy faktycznie brak umiejętności.

Zarówno na manewrach jak i na mieście jest spokojna, podpowiada (czy raczej sugeruje) jak widzi, ze popełnia się błąd.

Punkt nr 2: jeszcze tydzień szło mi cienko po pakiecie 20 obowiązkowych. Zmieniłam instruktora w tamtą środę - i do dziś (w niecały tydzień) gośc wyuczył mnie naprawdę super jeżdzić. Zdeptał trasy egzaminacyjne do bólu, wytłumaczył wszystkie kruczki, i wogóle tłumaczy tak-że idziesz i zdajesz! Umawia się w dogodnych miejscach. Jeżdzi Micrą.

Jakby ktos chciał jego namiary-moje GG 377 35 58. Polecam go , bo jestem super szcęśliwa, ze mnie tak wyprowadził na ludzi, nie ma w tym zadnej prywaty.
lamia75

Postprzez to ja » wtorek 20 kwietnia 2004, 17:55

Gratuluję super instruktora. A przede wszystkim zdanego egzaminu!
to ja - Asia :)

Sławek - nigdy o Tobie nie zapomnę... [*][*][*][*][*][*][*][*][*]
Mój miś bardzo Ci się podobał i dlatego zawsze będzie przy moim profilu...
to ja

GRATULACJE

Postprzez Agawa » środa 21 kwietnia 2004, 09:24

Gratuluje Ci zdania egzaminu!
Ja zdaję 12 maja na Koszykarskiej na stanowisku nr 1 na Punciaku! :shock:
Chciałabym zdac za pierwszym razem, ale zobaczymy jak to będzie!Musiałam zmienic instruktora bo mój dotychczasowy nic mnie z manewrów ciągu 10 godzin nie nauczył :x ..jutro mam pierwsza jazdę z tym nowym i mam nadzieję że ten mnie zdąży do 12 maja przygotować :!: .Też chciałabym trafić na tak fajnego egzaminatora jak Ty.A powiedz czy jak jechałaś po łuku do tyłu czy mogłaś sobie dać lustra po ziemi, czy nie :?: Czy trzeba faktycznie patrzyć przez ramię :?:
Pozdrawiam :!:
Agawa

Re: GRATULACJE

Postprzez Sławek_18 » środa 21 kwietnia 2004, 13:33

Agawa napisał(a):Gratuluje Ci zdania egzaminu!
Ja zdaję 12 maja na Koszykarskiej na stanowisku nr 1 na Punciaku! :shock:
Chciałabym zdac za pierwszym razem, ale zobaczymy jak to będzie!Musiałam zmienic instruktora bo mój dotychczasowy nic mnie z manewrów ciągu 10 godzin nie nauczył :x ..jutro mam pierwsza jazdę z tym nowym i mam nadzieję że ten mnie zdąży do 12 maja przygotować :!: .Też chciałabym trafić na tak fajnego egzaminatora jak Ty.A powiedz czy jak jechałaś po łuku do tyłu czy mogłaś sobie dać lustra po ziemi, czy nie :?: Czy trzeba faktycznie patrzyć przez ramię :?:
Pozdrawiam :!:

Możesz mieć ustawione lusterka na sam dół by widziec Linie. Nie musisz patrzyc przez ramie, jak instruktor Cię uczył?
Prawo Jazdy na C uzyskane: 20-10-04
Ilość egzaminów: sztuk 1
Prawo jazdy na B uzyskane: 08-02-02
Ilość egzaminów: sztuk 1
Prawo Jazdy na C-E uzyskane: 23.04.2008
Ilość egzaminów: sztuk 3
Sławek_18

Re: GRATULACJE

Postprzez lamia75 » środa 21 kwietnia 2004, 17:20

AGAWA-nie pekaj, wszystko pójdzie dobrze, tylko zapomnij o nerwach-sa niepotrzebne, zwłaszcza na manewrach. Skoncentruj się tylko na manewrze i jedz bardzo powoli, co da ci możliwość skorygowania toru jazdy, jak zle zaczniesz. Pamiętaj: masz dwie próby i każda możesz zrobić z korektą!!! więc to prawie 4 razy:)jeden manewr:) .Oczywiście mozesz sobie dowolnie ustawic lusterka jak jedziesz po placu i punkt, z którego chcesz rozpocząć manewr nie przekraczając linii nakazanych przez nich. Uważaj na zaytrzymanie po luku tyłem.
lamia75

Postprzez leila » czwartek 22 kwietnia 2004, 16:49

brawo brawo gratuluje zdania egzaminie w Kraku :D a ja tylko tak z ciekawości zapytam z jakiego OSK był ten super instr???
leila

Postprzez lamia75 » czwartek 22 kwietnia 2004, 16:57

[Dzieki-ze "Startu", Al. Pokoju
lamia75

Powrót do Egzamin na prawo jazdy