ważność kursu kat. C

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

ważność kursu kat. C

Postprzez kbl100 » sobota 10 maja 2008, 19:47

Witam wszystkich
Mam takie pytanie. Połtora roku temu przystepowałem do egazaminu kat C.. teoria zdana za pierwszym podejsciem natomiast na praktyczny z przyczyn osobistych nie mogłem sie wstawić. Po kilku tygodniach zapisałem sie ponownie na egzamin praktyczny.. nie zdałem go. Zirytowany postępowaniem egzaminatora który na samym początku praktycznie mnie zdyskwalifikował słowami ze w przyszłości napewno bede dobrym kierowcą ale to jeszcze nie pora na mnie, przeniosłem dokumenty do innego ośrodka ... od czasu kiedy przeniosłem dokumenty do innego ośrodka nic nie zrobiłem a zaznaczam ze minęło około półtora roku i teraz takie pytanie co mam robić?? podejzewam ze bede musiał dokupić godziny jazdy na placu.. ile tych godzin bedzie i jaki koszt? czy godziny bede musiał wykupować w ośrodku w którym robiłem kurs czy w dowolnym? z góry dziękuje za odpowiedzi
kbl100

Re: ważność kursu kat. C

Postprzez scorpio44 » niedziela 11 maja 2008, 01:02

Przeniosłeś dokumenty do innego WORD-u, ale nie podchodziłeś tam do egzaminu?

Po roku papiery są wysyłane do wydziału komunikacji, więc tam musisz sobie załatwić wysłanie ich z powrotem do WORD-u, a wtedy pozostaje Ci tylko zapisać się na egzamin. Oczywiście wykupienie sobie wcześniej jazd z pewnością będzie jak najbardziej wskazane, ale nie wymagane.

I jeszcze jedno:
kbl100 napisał(a):na praktyczny z przyczyn osobistych nie mogłem sie wstawić.

To chyba dobrze, że nie przyszedłeś na egzamin wstawiony? :D :D
scorpio44

Postprzez kbl100 » niedziela 11 maja 2008, 12:34

hehe dzieki za odpowiedz.. :) jezeli nie bede musiał to nie bede wykupywał zadnych godzin bo mam ciężarówke podobnych gabarytów i tej samej marki co na egzaminie.. tylko sobie załawtwie plac manewrowy i troche potrenuje :) pozdrawiam
kbl100

Powrót do Egzamin na prawo jazdy