Najlepszy dzien / najlepsza godzina na EGZAMIN

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Najlepszy dzien / najlepsza godzina na EGZAMIN

Postprzez Azis » sobota 10 kwietnia 2004, 22:39

Witam :D
ktos probowal juz moze :
czy najlepiej na egzamin isc w poniedzialek .kiedy egzaminatorzy sa pelni optymizmu po weekendzie( i nie sa zmeczeni ktoryms tam egzaminem ).Czy jednak po weekendzie nie bardzo bo jak sie 5 dni pracuje to w wolny baluje.
Lepiej rano jak nie maja skali porownawczej z dnia, czy po poludniu ,machna reka : dobra dziecko zaliczyles idz juz do domu ".......
Czekam z niecierpliwoscia

Iza :lol:
Azis

Postprzez to ja » sobota 10 kwietnia 2004, 22:46

Obawiam się,że nie ma reguły na to, kiedy zdawać. Ja zdawałam o 9 w piątek - nie zdałam, drugie podejście - wtorek 16:00 - nie zdałam, teraz we wtorek o 8, zobaczymy,a mój kolega zdawał w czwartek przed świętami o 16 i też nie zdał. Nie ma na to reguły...
to ja - Asia :)

Sławek - nigdy o Tobie nie zapomnę... [*][*][*][*][*][*][*][*][*]
Mój miś bardzo Ci się podobał i dlatego zawsze będzie przy moim profilu...
to ja

Postprzez leila » sobota 10 kwietnia 2004, 22:48

hmm ja się też kiedys nad tym zastanawiałam i spytałam instr (tak na pół serio) i powiedział mi że np w piątki to raczej mnie nie weźmie na to i na to rondo bo jest za duży ruch/korek zwłaszcza wieczorem...a sama stwierdziłam że najlepiej iść sobie rano kiedy jest się wypoczętym a ruchu jeszcze nie ma takiego potwornego (nie mówię o 7 rano jak wszyscy gnaja do pracy)no i chyba by mnie nerwy zjadły przez cały dzień gdybym miała zdawać pod wieczór :D
leila

Postprzez ella » sobota 10 kwietnia 2004, 22:49

Miałam w sobotę o 8 rano. Było w miarę pusto na ulicach. Łatwo było przejechać miasto. Jak miałam w tygodniu to trafiłam w korek i nie mogłam płynnie zmienić pasów i oblałam.
ella
Moderator

Postprzez Mara » sobota 10 kwietnia 2004, 23:40

Mnie się wydaje że najlepiej iść rano o 8. Po pierwsze dlatego, że egzaminator nie jest jeszcze zmęczony. W sumie różni ludzie przychodzą i myślę, że o 16 to oni są po prostu zmęczeni po całym dniu różnych jaj i zaczynają się czepiać byle czego. Poza tym zanim się to wszystko rozwinie (testy, czekanie, plac) to robi się 9 - 10 i po prostu nie ma korków. A najłatwiej jest zdać jak jest pusto na drodze. Co do dnia to chyba nie ma reguły. Ja zdawałam w środę o 8 i zdałam za pierwszym razem i może dlatego tak myślę. Może właśnie środek tygodnia jest najlepszy? W sumie poniedziałku to nikt nie lubi a pod koniec tygodnia każdy jest zmęczony.
Mara

Postprzez Slawek » niedziela 11 kwietnia 2004, 00:32

A mnie się wydaje, że najłatwiej jest zdać, jak się umie. No ale ktoś się może tłumaczyć, że oblał, bo był poniedziałek, wtorek...
Slawek

Postprzez leila » niedziela 11 kwietnia 2004, 12:18

Slawek napisał(a):A mnie się wydaje, że najłatwiej jest zdać, jak się umie. No ale ktoś się może tłumaczyć, że oblał, bo był poniedziałek, wtorek...

racja jak najbardziej tylko że czasem czynniki zewnętrzne mogą ci przeszkodzic.Jeśli pan egzaminator w pt.wieczorem spieszy się do domu bo wyjeżdża na weekend to może cię mieć w nosie i po 5 min.ci podziękować...słyszalam taki przypadek wszystkie osoby oblały bo oficjalnie "nie wlączyły światel" (w słoneczny dzień,czego chyba egzaminator nie zauważył) ale tylko 1 osoba zgłosiła sprawę do WORDu i wygrała :D był to piątek po południu i stęskniona żona ponaglała męża :wink:
leila

Postprzez miros » niedziela 11 kwietnia 2004, 13:56

no napewno od godziny i dnia zalezy natezenie ruchu na drogach. co dla niektorych moze byc pomocne albo wrecz przeciwnie. no i czasami moze sie zdarzyc ze egzaminator moze sie spieszyc, co nie oznacza ze wtedy obleje kazdego, moze byc tak ze wyjedzie na miasto, nawroci na najblizszym skrzyzowaniu i koniec egzaminu.
miros

Powrót do Egzamin na prawo jazdy