z kim na egzamin?

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

z kim na egzamin?

Postprzez ella » piątek 09 kwietnia 2004, 23:31

Mam takie pytanko. Zdawaliście albo zdajecie egzamin na prawo jazdy. Czy na tym egzaminie byliscie sami, z rodzicami, znajomymi?
Ja zdawałam trzy razy i za każdym razem byłam z mężem. Tylko on za pierwszym razem został w samochodzie :lol: zamiast iść ze mną na plac. Chyba się bardziej denerwował ode mnie :D
ella
Moderator

Postprzez to ja » piątek 09 kwietnia 2004, 23:33

Przy pierwszym i drugim podejściu byłam sama, bo rodzice niestety nie mogli, bo byli w pracy, ale za to we wtorek na pewno jadę z mamą i być może z tatą,zobaczymy. Przynajmniej będzie miał mnie podtrzymywać na duchu, nie tylko przez telefon :)
to ja - Asia :)

Sławek - nigdy o Tobie nie zapomnę... [*][*][*][*][*][*][*][*][*]
Mój miś bardzo Ci się podobał i dlatego zawsze będzie przy moim profilu...
to ja

Postprzez Snuj » sobota 10 kwietnia 2004, 00:16

Co prawda egzaminu jeszcze nie zdawałem, ale zapewne będe miał w kieszeni na szczęście mój szczęśliwy kamyczek ;)

Pozdrawiam.
Ustępować w pewnych sprawach jest często najlepszą polityką.
Snuj

Postprzez miros » sobota 10 kwietnia 2004, 00:18

ja bylem z moim bratem i jego dziewczyna, ale oni zeby nie zapeszac zostali na parkingu i tylko czekali az wroce, oznajmiajac im ze egzamin zaliczony :)
miros

Postprzez mcjack » sobota 10 kwietnia 2004, 11:33

Ja na egzamin przyszedlem z rodzicami, ale powiedzialem aby zostali tylko do zakonczenia egzaminu teoretycznego, gdy go udalo mi sie zdac poprosilem ich aby poszli a ja do nich zadzwonie przekazac wynik i aby mnie odebrali...I po placyku pierwszy raz zadzwonilem, ze juz czekam na miasto, a potem po miescie ze moga po mnie przyjechac a ja wracam za kierownica ;-)
Pozdrowienia
Planowany odbior prawka: 22 kwiecien 2004 ;-) - nie umiem sie doczekac...;-)
mcjack

Postprzez Tola » sobota 10 kwietnia 2004, 12:17

ja sama - inni by mie tylko denerwowali swoim denerwowaniem się z mojego powodu. Ale zaraz po poszły w świat smsy i na szczęście przyjaciółka była na mieście więc i na kawę się poszło...... i było z kim pomówić o emocjach. Bo takiego stresu w zyciu nie przeżyłam, choć mnóstwo egzaminów za mną.
życzę wszystkim Wesołych Świąt.
Tola

Postprzez Slawek » niedziela 11 kwietnia 2004, 00:12

Na mój pierwszy egzamin przyszedł kolega poszydzić. A potem już nikt się nie dowiedział (albo jak się przypadkiem dowiedział, to nie przychodził) kiedy zdaję na żadną z kategorii.
Slawek

Postprzez X » niedziela 11 kwietnia 2004, 02:53

Ja tez bylem sam na kazdym z moich dwoch egzaminow. Nie wiem dlaczego ale zawsze lubie dzialac w takich sytuacjach sam. Jestem chyba jednostka aspoleczna =).
X

Postprzez Mara » niedziela 11 kwietnia 2004, 02:53

Byłam sama jak palec. Zawoził mnie co prawda ojciec bo mi się zaspało (wstać przed 6 rano to ponad moje siły) ale samochód nam się zepsuł w połowie drogi i musiałam złapać okazję żeby zdążyć – wpadłam 3 minuty przed egzaminem.
Mara

Postprzez to ja » poniedziałek 12 kwietnia 2004, 22:29

Już wiem,że jutro jadę i z mamą i z tatą. Nawet nie wiecie jak się cieszę,że nie będę sama. Mimo wszystko bardzo się boję. Od dwóch dni nie mogłam spać. Trzymajcie za mnie kciuki!Pozdrawiam
to ja - Asia :)

Sławek - nigdy o Tobie nie zapomnę... [*][*][*][*][*][*][*][*][*]
Mój miś bardzo Ci się podobał i dlatego zawsze będzie przy moim profilu...
to ja

Postprzez leila » wtorek 13 kwietnia 2004, 12:47

ja na mój egzamin poszłam sama czując "kibicowanie" rodziców, instruktora, przyjaciół itp.rodzice by mi nie pomogli bo sami nie mają prawka więc szkoda ich czasu..jedynie kto mógłby się wtedy przydać to mój (ex-)chłopak..no ale nie mogłam na niego liczyć bo przypomniał sobie o moim egzaminie na 2 min.przed rozpoczęciem manewrow... :D :? jakoś nie byłam mega zdenerwowana, nie liczylam że zdam za 1 razem, pogoda była ładna, końcówka wakacji studenckich...niom jakoś poszło :D
leila

Re: z kim na egzamin?

Postprzez mostom » wtorek 13 kwietnia 2004, 12:59

ella napisał(a):Mam takie pytanko. Zdawaliście albo zdajecie egzamin na prawo jazdy. Czy na tym egzaminie byliscie sami, z rodzicami, znajomymi?
Ja zdawałam trzy razy i za każdym razem byłam z mężem. Tylko on za pierwszym razem został w samochodzie :lol: zamiast iść ze mną na plac. Chyba się bardziej denerwował ode mnie :D

Jak ja zdawałem to byłem sam - ale to było już jakiś czas temu. Jak zdawała żona to za każdym razem z nią byłem - i faktycznie ja się tak samo denerwowałem jak ona :D .
mostom
mostom

Postprzez JarQ » piątek 16 kwietnia 2004, 13:28

Hmmm, ja niedługo będę zdawał, ale chyba pójdę sam.
Wziąłbym żonę ale po co ma się denerwować (a potem śmiać, że nie zdałem) :) Jak będę sam to zawsze potem mogę coś w domu zmyślić (np. że egzaminator się uwziął albo pytania były tendencyjne) :P
JarQ

Postprzez marcin_d1982 » niedziela 18 kwietnia 2004, 12:36

w ogóle to można sadzać swoich na tylnym w czasie jazdy i na manewrach?
może na trasie, ale wątpie, że na manewrach
zdawałem w wawie manewry i tak się denerwuję, że robię najprostsze błędy
przydałoby się wypić jakąś herbatkę ziołową czy co?
ktoś ma przepis na stresa?
pozdrawia
Marcin
marcin_d1982

Postprzez ella » niedziela 18 kwietnia 2004, 12:45

marcin_d1982 napisał(a):w ogóle to można sadzać swoich na tylnym w czasie jazdy i na manewrach?
może na trasie, ale wątpie, że na manewrach
zdawałem w wawie manewry i tak się denerwuję, że robię najprostsze błędy
przydałoby się wypić jakąś herbatkę ziołową czy co?
ktoś ma przepis na stresa?
pozdrawia
Marcin