Przyspieszenie prawa jazdy

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Przyspieszenie prawa jazdy

Postprzez Ujemny » czwartek 21 lutego 2008, 14:05

Witam,
Dokładnie 1 lutego zapisałem sie na kurs prawka jazdy w Gdańsku. Z góry założyłem, ze ma być to "przyspieszony" kurs (bez teorii). Tak wiec juz 2 lutego zacząłem jazdy, na dzień dzisiejszy mam wyjeżdżone 22 godziny wiec coraz częściej myślę o złożeniu papierów do Pordu.Przyspieszony kurs wybrałem z racji iż mam Ojca po udarze mózgu, ktorego trzeba 2,3 razy w tygodniu wozić na rehabilitacje miasto dalej. Dlatego tez w rodzinie jest potrzebna jedna osoba z prawkiem więcej :+) (mama nie zawsze ma czas). W związku z tym mam pytanie do was drodzy forumowicze, czy po stosownym podaniu pord wyznaczy mi szybszy termin teorii i egzaminu zważajac na moja sytuacje rodzinna ? Czy porostu bedzie ich to zaprzeproszeniem gówno obchodzić ?
Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi.
Ujemny

Postprzez dariex » czwartek 21 lutego 2008, 17:50

Myślę,ze w takiej sytuacji rozpatrzą Twoją prośbe pozytywnie,to w koncu przypadek losowy.Powodzenia.
dariex

Postprzez Marshall » czwartek 21 lutego 2008, 17:52

Myślę, że będą czuli na Twoją prośbę ;) Ale proponuje iść tam do nich i osobićsie złożyć podanie na ręce koorfynatora/dyrektora WORDu ;)
Obrazek
14.02.2008 Praktyka +
Marshall

Postprzez Ujemny » czwartek 21 lutego 2008, 19:38

dzieki za info, dam znac za pare dni jaka dostałem decyzje :+)
Ujemny

Powrót do Egzamin na prawo jazdy