Egzamin na C+E

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Egzamin na C+E

Postprzez Tomek redowski » środa 20 lutego 2008, 20:34

Witam w poniedziałek zdaję egzamin na C+E cholernie sie boje mimo ze Cieżarówką jezdzę juz ponad rok<jazdy miałem po godzinach pracy nie miałem problemów ale dopiero dzisiaj sie dowiedziałem ze na egzaminie sie zapina przyczepę :( i na dodatek zdaje na IVECO a obok bedzie stał Star którym sie bedzie podjeżdzało do przyczepy i spinało zestaw :cry: bez sensu martwi mnie to!Nigdy nie podjezdzałem ani nie spinałem zestawu instruktor o to nie zadbał moze mi ktos coś podpowiedziec doradzic bardzo dziękuję i pozdrawiam!
Uderz w puchara
Tomek redowski

Postprzez ella » środa 20 lutego 2008, 21:12

ella
Moderator

Postprzez Zibi01 CB Radio » niedziela 24 lutego 2008, 18:04

He,he! Niewiem gdzie zdajesz??? , ale ja zdawalem w Jastrzebiu Zdroju-sprawa jest tego typu ze uczylem sie na MAN-ie a zdawalem na SCANII,jesli ktos nie jezdzil takimi wielkimi i Ospojlerowanymi z tylu kabinami moze miec klopot,jezeli tego nie czuje,ale jak masz jakas praktyke to juz jest cos.Sam Egzamin na Scanii to zupelnie cos innego niz MAN,jak sie bedziesz trzymal zasad z Mana-to na Scanii oblejesz- (lamanie do przewodow) w Manie sie mozesz tak lamac a w ospojlerowanej na zewnatrz Scanii to bedzie za duzo.Szczescie ze jezdzilem podobnymi zanim zaczalem zdawac-A sprzeg to nie klopot--Tylko podjezdzasz-zatrzaskujesz,spinasz kable i powietrze-u nas kolejnosc przewodow byla dowolna i tu znowu mowie-mielismy strasznie wporzadku Egzaminatora!!! -Banal!!! Dasz rade!
Zibi01
Zibi01 CB Radio

Powrót do Egzamin na prawo jazdy